上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.1k

引用:
原帖由 天生蠢材必無用 於 2019-5-20 01:39 PM 發表 查看引用來源

你老公😅😅😅,你當時一定好失望,想係樓梯度玩
無話好失望既。。。
不過笑佢蠢。。估吾到我想點者

咁上身呢
引用:
原帖由 akitty 於 20/5/2019 01:40 PM 發表 查看引用來源

有著底底🙈
沖完涼之後就只係會著底底

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-5-20 02:52 PM 發表 查看引用來源
咁上身呢
而家間屋得我同佢2個。。
沖完涼就真係只係著條底褲就出去嫁啦。。
到訓教都係甘樣囉。。
第二朝訓醒咪又起身沖涼洗頭囉。。
佢都係嫁。。
而家甘熱。返到屋企就即刻除曬衫光豬甘。
然後去沖涼。
沖完抹完身,
佢有時會著返底褲,有時都係就甘光豬就行出來直到訓教嫁啦~

正啊…我都想咁……

成日都坦蕩蕩...拋來拋去,引死人咩
引用:
原帖由 akitty 於 20/5/2019 03:29 PM 發表 查看引用來源

到訓教都係甘樣囉。。
佢都係嫁。。
然後去沖涼。
沖完抹完身,
佢有時會著返底褲,有時都係就甘光豬就行出來直到訓教嫁啦~ ...

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-5-20 18:43 發表 查看引用來源
成日都坦蕩蕩...拋來拋去,引死人咩

係啦!就算唔插插,我實波不離手

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-17 04:53 PM 發表 查看引用來源
放工返到屋企,開冷氣除衫洗衫沖涼吸塵收衫摺衫。。
坐係沙發摺緊衫諗住等洗完衫晾衫既時間。。
老公都放工返到屋企啦~
滿頭大汗既老公,關門除鞋除衫除褲。。
話甘快已經光脫脫然後飛撲過來攬住正在沙發摺衫既光豬我。
我:妖~成身汗,快啲去沖涼先啦~我去煮飯食啦~沖完就食飯好無?
老公:我要而家食,我餓。。
我:甘你都要放開我先得嫁,吾係點煮野比你食。
老公:我吾放,我搵到我要食啲咩啦
...
好精神😁師姐好似成日同你老公玩顏射

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-20 01:42 PM 發表 查看引用來源

無話好失望既。。。
不過笑佢蠢。。估吾到我想點者
你老公,知道左後一定好後悔,心中想會不會有下一次

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-20 03:29 PM 發表 查看引用來源

到訓教都係甘樣囉。。
佢都係嫁。。
然後去沖涼。
沖完抹完身,
佢有時會著返底褲,有時都係就甘光豬就行出來直到訓教嫁啦~ ...
兩個都半裸睡

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-17 04:53 PM 發表 查看引用來源
放工返到屋企,開冷氣除衫洗衫沖涼吸塵收衫摺衫。。
坐係沙發摺緊衫諗住等洗完衫晾衫既時間。。
老公都放工返到屋企啦~
滿頭大汗既老公,關門除鞋除衫除褲。。
話甘快已經光脫脫然後飛撲過來攬住正在沙發摺衫既光豬我。
我:妖~成身汗,快啲去沖涼先啦~我去煮飯食啦~沖完就食飯好無?
老公:我要而家食,我餓。。
我:甘你都要放開我先得嫁,吾係點煮野比你食。
老公:我吾放,我搵到我要食啲咩啦
...
文字上色誘......
真引誘會好d lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆