上一頁下一頁
發新話題

與C先生的激情-潛能被啟發-潮吹N次-

收藏  |  訂閱
170  17.3k

引用:
原帖由 殘廁粗俗的妹妹 於 2019-9-9 03:15 AM 發表 查看引用來源

老公都係🤦🏻‍♀️ 點搞都死忍唔做!
身為男人嘅我 真係唔知呢樣嘢可以咁樣忍 何況嗰個係老婆 有冇頭緒點解佢唔肯搞?

其實試過一次潮吹之後,知道係咩感覺之後就會好易潮吹到,吳會吳覺意忍住左

簡個性方面夾既好重要,結左婚重要出去搵其他sp都吳會結得長久啦

引用:
原帖由 Kenji 於 2019-9-9 11:06 AM 發表 查看引用來源

你可以叫佢服侍你架! 你需要就要同佢講。
佢服侍我 好難啦.... 食鮑魚次數,5隻手指都數得哂,話賭錢唔食得wo😤

引用:
原帖由 TinGorTinGor 於 2019-9-9 12:48 PM 發表 查看引用來源

身為男人嘅我 真係唔知呢樣嘢可以咁樣忍 何況嗰個係老婆 有冇頭緒點解佢唔肯搞?
有 做完第二日起唔到身返工喎,含又唔比,坐上去又唔比
死忍爛忍.....忍到我都忍唔住想食外賣😂

引用:
原帖由 殘廁粗俗的妹妹 於 2019-9-9 05:25 PM 發表 查看引用來源

有 做完第二日起唔到身返工喎,含又唔比,坐上去又唔比
死忍爛忍.....忍到我都忍唔住想食外賣😂
守生寡又確實真係幾慘
結婚之前都係咁? 定係有啲乜嘢令到佢婚後咁大改變呢?

真係好。唔好話潮吹,我高潮都未試過😢

引用:
原帖由 Pretty女神 於 2019-9-7 07:12 PM 發表 查看引用來源

用J,咪要好耐先得囉?
我覺得因人而異,我甘耐都係試過插到2個女仔噴水...

引用:
原帖由 殘廁粗俗的妹妹 於 2019-9-9 03:23 AM 發表 查看引用來源
c姐曾經有一個咁美好回憶,此生不枉過😆
D師兄話人總是貪心的🙊

引用:
原帖由 TinGorTinGor 於 2019-9-9 12:22 AM 發表 查看引用來源

咁都要你夠吸引先至引到啲高手出嚟
一睇你地講野就知喇😂

引用:
原帖由 LittleMayChu 於 2019-9-9 04:11 PM 發表 查看引用來源
其實試過一次潮吹之後,知道係咩感覺之後就會好易潮吹到,吳會吳覺意忍住左

簡個性方面夾既好重要,結左婚重要出去搵其他sp都吳會結得長久啦
可惜有啲case係婚前都算夾,但婚後才開始漸漸變質。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆