上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  41.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

師兄都係,開心D.
去左隔離舖,睇左篇文,真係sad到呢~~
又係沉船post?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-9 12:36 PM 發表 查看引用來源

我浦一陣遮.
係醫院度呆坐有時都勁悶..............:smile_27::smile_27:
返黎吹多D喇!
呢度無你好靜

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

師兄都係,開心D.
生老病死躲不過… 留低美好回憶就不枉過。

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-9-9 12:30 PM 發表 查看引用來源

我去球場跑咋,有蓋避雨
呢啲天氣好易病。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-9 12:34 PM 發表 查看引用來源

一定係因為冇搞野
我係好飄忽,唔係成日有飯開架啊!😝

同埋月事休息!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-9 12:43 PM 發表 查看引用來源

見師兄難得出現,我即刻詩潮泉湧~~~~

Cherry: 好喇,下次見。 ( Cherry回頭就是走。而我,習慣看著對方我再見不到才離去。Cherry,一個很爽快的女孩,今日說拜拜,令人期待明天的再遇見。 )

************************************************************************************* ...
髮型師同人妻有故事咁款… 

唔知下次見到Cherry會唔會圓滿啲…?

引用:

師兄都係,開心D.
個篇真係高汁文呀!
睇引版咁耐,呢篇係我第三篇會追既。
真係虐心到呢!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 9-9-2019 12:35 發表 查看引用來源

我會放個倉鼠patpat出唻😍
好多香港人失蹤
估唔到你仲記得個pat pat🤤🤤
我只係想件事快啲完

引用:
原帖由 dragonbone 於 9-9-2019 12:43 發表 查看引用來源

見師兄難得出現,我即刻詩潮泉湧~~~~

Cherry: 好喇,下次見。 ( Cherry回頭就是走。而我,習慣看著對方我再見不到才離去。Cherry,一個很爽快的女孩,今日說拜拜,令人期待明天的再遇見。 )

************************************************************************************* ...
“而我,習慣看著對方我再見不到才離去”
呢個動作我每次都會必做

終於見到師兄有真真正正食女嘅細節
雖然得一兩句......

引用:
原帖由 Mic~ 於 2019-9-9 02:10 PM 發表 查看引用來源

估唔到你仲記得個pat pat🤤🤤
我只係想件事快啲完
男人唔好心急諗住要完事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆