上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.1k

呀~好熱呀~
中牛時間來出街捉小精靈🤪🤪🤪陪男友
之後再去睇戲。。
睇完戲又話要行街捉小精靈。。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-19 11:25 AM 發表 查看引用來源
呀~好熱呀~
中牛時間來出街捉小精靈🤪🤪🤪陪男友
之後再去睇戲。。
睇完戲又話要行街捉小精靈。。。
跟得夫人

哈哈。。佢又佢捉囉。。
我無玩小精靈好耐嚕。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-19 11:38 AM 發表 查看引用來源
哈哈。。佢又佢捉囉。。
我無玩小精靈好耐嚕。。
佢有佢捉精靈
你有你玩精靈棒🤣

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-13 03:42 AM 發表 查看引用來源
之前都話我吾會再更新。。
但都係忍吾住心癮,會走上來睇,又會想打字。。

話說同男友(未來老公)同居一齊住之後,吾可以話吾好既,不過雙方既習慣都出曬來。。
男友原來好吾鐘意做家務,
吾嗌佢做既話佢係一啲都吾會主動掂。。
例如掃地拖地,洗衫晾衫收衫甘甘。。
連自己煮完野食,啲碗都吾會洗埋佢先既。。。
我吾係抱怨啲咩。不過如果我嗌到出聲要佢幫手做家務既話佢都會做既。。
一星期7日。。 ...
手提電話影遠距離功能都不差……真要小心……

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-13 03:42 AM 發表 查看引用來源
之前都話我吾會再更新。。
但都係忍吾住心癮,會走上來睇,又會想打字。。

話說同男友(未來老公)同居一齊住之後,吾可以話吾好既,不過雙方既習慣都出曬來。。
男友原來好吾鐘意做家務,
吾嗌佢做既話佢係一啲都吾會主動掂。。
例如掃地拖地,洗衫晾衫收衫甘甘。。
連自己煮完野食,啲碗都吾會洗埋佢先既。。。
我吾係抱怨啲咩。不過如果我嗌到出聲要佢幫手做家務既話佢都會做既。。
一星期7日。。 ...
重有一方不愛做家務……是正常的……你們協調便OK……

放假;熱熱的天氣;在家啪啪訓覺最舒服

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-14 03:10 PM 發表 查看引用來源

我擔心推推下。。推左個鋁窗掉落街😅😅😅
你話比老公有人及你們吊系……男人盡情加力後推你……你叫到爆炸

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-14 04:11 PM 發表 查看引用來源

係。。忍吾住。。
得閒就上來偷睇。。
然後又忍吾住偷偷出左。。🙈
偷……的感覺……好……😐😐奇妙😘😘

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-14 09:44 PM 發表 查看引用來源
今晚男朋友話佢下廚煮飯。。。🙈🙈
結果廚房好似打完仗甘。。。
好彩未至於吾食得或者中毒者。。
係塊扒熟左啲,韌左啲。。😂😂
啲菜攤凍左好似變左沙律甘😂😂
想整白汁煮意粉。。點知變左忌廉粟米湯意粉😱

哈哈。。而家佢沖緊涼,我就係度做善後處理。。
裸體圍裙執廚房😏 ...
裸體圍裙執廚房……波波飛彈彈……在廚房後推了

引用:
原帖由 akitty 於 2019-5-15 08:13 AM 發表 查看引用來源

哈哈🙈吾知呢~
呀~媽呀~天氣好熱呀~
已經出緊汗啦
老公的……男''性白汁米更好味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆