前女友當自己 sp (希望女仔分享下)

收藏  |  訂閱
24  932

前女友當自己 sp (希望女仔分享下)

一直都覺得做愛做愛
你要真係愛一個人 做愛先正好多

同前度分開左好長時間(接近兩年)
一直都放唔低

最近見番面 自然發生了關係
事後得知原來他有男朋友
但覺得同我做先係最舒服
我因為唔想無左佢  自然發展成唔見得光既關係

有時我都好想知 佢既心態有有女仔分享下  Thanks 係咪真如係純為性愛的快感?

性果方面夾 好多時都係一個感覺 自己選擇重唔重視

引用:
原帖由 rider167 於 2015-5-25 01:23 AM 發表 查看引用來源
一直都覺得做愛做愛

一直都放唔低

事後得知原來他有男朋友
但覺得同我做先係最舒服
我因為唔想無左佢  自 ...
你吾會話自己技巧好好丫嘛 ?

冇既…而家年代5同…
而你又5介意&享受…
冇乜所謂啦…開心咪得啦

放唔低..仲繼續自己衡量一下自己個心承受能力
唔好投注太多感情落去,點都要現實生活搵返個女友,否則只會被拖住時間

最好扮都扮到自己有女友 唔係既話可能會更傷自己

[quote]原帖由 rider167 於 2015-5-25 01:23 AM 發表 查看引用來源
一直都覺得做愛做愛

一直都放唔低

事後得知原來他有男朋友
但覺得同我做先係最舒服
我因為唔想無左佢  自 ... [/quote想問問好現在太多人妻出軌為乜?大家開心便可理得係咪錯!

引用:
原帖由 alstom 於 2015-5-25 12:43 PM 發表 查看引用來源

你吾會話自己技巧好好丫嘛 ?

依樣真係唔敢講, 但so far 個個都有讚無彈!

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-5-25 01:00 PM 發表 查看引用來源
最好扮都扮到自己有女友 唔係既話可能會更傷自己

都係... 但真係控制唔到, 只要佢想 我都會想畀佢

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2015-5-25 12:53 PM 發表 查看引用來源
放唔低..仲繼續自己衡量一下自己個心承受能力
唔好投注太多感情落去,點都要現實生活搵返個女友,否則只會被拖住時間
我自己都無諗太遠 只覺得佢得閒會關心下我
我已經心滿意足

說真的  有時候自己都想有多d自己時間
做其他野  
係另一個各度睇 咁樣都幾舒服!
只係自己都知道唔係好健康

前往最後回覆