上一頁下一頁
發新話題

最侮辱的事

收藏  |  訂閱
57  2.6k

人間慘劇~
引用:
原帖由 domygf 於 2015-6-2 06:12 PM 發表 查看引用來源

最羞恥係有次同我老婆玩兩王一后,開波前三個人一齊沖涼,開始時大家都未扯旗,個男既碌野軟果陣仲大碌過我扯左,而我未扯果陣係得一粒咁,我見到個男既望住我碌野咁細,我估佢都想笑!

而最侮辱既同係同一晚 ...

引用:
原帖由 domygf 於 2015-6-2 06:12 PM 發表 查看引用來源

最羞恥係有次同我老婆玩兩王一后,開波前三個人一齊沖涼,開始時大家都未扯旗,個男既碌野軟果陣仲大碌過我扯左,而我未扯果陣係得一粒咁,我見到個男既望住我碌野咁細,我估佢都想笑!

好可憐啊 :smile_40: 不過係邊個提出兩王一后先? 如果係你咁就抵你 :smile_30: 如果係老婆咁我覺得係佢唔o岩囉, 起碼應該幫你搞掂 (即係如果係我我會雖然我唔會)
咁先可能有下次嘛! 人有時都要自己識做! :smile_o10:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-6-2 01:36 PM 發表 查看引用來源

做乜唸野呀你…lol

大把人咬你啦

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-6-2 03:56 PM 發表 查看引用來源

我... 只係博大霧
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_43::smile_43:

引用:

老婆唔幫你仲笑你,做下樣都要啦吓話:smile_45:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-6-3 08:53 AM 發表 查看引用來源

好可憐啊 :smile_40: 不過係邊個提出兩王一后先? 如果係你咁就抵你 :smile_30: 如果係老婆咁我覺得係佢唔o岩囉, 起碼應該幫你搞掂 (即係如果係我我會雖然我唔會)
咁先可能有下次嘛! 人有時都要自己識做! :smile_ ...
係我提出既,當然我搵呢個男果陣都唔知佢咁大碌!

因為我自己算係細碌既,但之前玩過幾次3P都未遇過「乾塘」既情況(因為我老婆超易出水),可能果次個對比太大,搞到我扑果陣佢冇晒feel!

我打飛機佢都有幫下口,但轉頭見到條大賓周企向隔離,佢又寧願去幫人含番硬 (係呀,射完未沖涼,佢都照放番入口),咁我就唯有自己chok囉…

引用:
原帖由 小角色工作 於 2015-6-3 06:55 AM 發表 查看引用來源
人間慘劇~

個慘劇故事仲有下半場…就向我打緊飛機,我老婆幫我奶春袋之際,佢見到條友冇野做,就叫條友行埋黎比佢一齊含;但含含下雙腸,突然只係掛住珍寶腸而唔理芝士腸 (呢個比喻係老婆之後講既,不過係當住個男既面講!) 老婆幫佢含番硬條大賓周之後,就屹起個pet pet叫佢向後面推車,我蹲向後面睇佢比人屌,我見到佢D西水沿住大脾流到落床!!「老婆你好多水呀!」「好舒服…插到好入…」

佢地屌完之後,我見到床單濕左一灘,男既春袋同鳩毛係濕到好似有白膠漿痴住咁!佢話「你話你老婆乾,但同我玩有好多水喎!」我老婆仲要加多句「我要比人屌到好入先會有高潮架!所以平時好少會有架!」跟住兩條友同一時間望住我碌野陰陰咀笑! (我向佢地梅開二度狗仔式果陣,已經射左…射左向地毯,而我已經變番一粒既size!)

引用:
原帖由 domygf 於 2015-6-3 12:14 PM 發表 查看引用來源

係我提出既,當然我搵呢個男果陣都唔知佢咁大碌!

因為我自己算係細碌既,但之前玩過幾次3P都未遇過「乾塘」既情況(因為我老婆超易出水),可能果次個對比太大,搞到我扑果陣佢冇晒feel!

我打飛機佢都有幫 ...
:smile_39:咁我都唔知講咩好啦 節哀順變吧 :smile_o13:
既然知道自己短處, 以後就唔好再搵人分享自己老婆啦 :smile_45: 不過又咁講, 當女人真心中意一個人時, 對方無論幾大幾細都會咁中意同佢做o既

人間慘慘劇..... 咁c hing 唔好介意,請問扯起咗有幾吋?
引用:
原帖由 domygf 於 2015-6-3 12:20 PM 發表 查看引用來源

個慘劇故事仲有下半場…就向我打緊飛機,我老婆幫我奶春袋之際,佢見到條友冇野做,就叫條友行埋黎比佢一齊含;但含含下雙腸,突然只係掛住珍寶腸而唔理芝士腸 (呢個比喻係老婆之後講既,不過係當住個男既面講! ...

引用:
原帖由 小角色工作 於 2015-6-3 06:54 PM 發表 查看引用來源
人間慘慘劇..... 咁c hing 唔好介意,請問扯起咗有幾吋?

三吋幾唔夠四吋,約9cm咁上下!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆