上一頁下一頁
發新話題

好奇一問~~~

收藏  |  訂閱
108  2.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-31 11:41 PM 發表 查看引用來源

「棟篤高潮」確係辛苦咗少少,企得穩算你好嘢。最大問題係搞到地下濕晒,我屋企有地毯,應該唔會咁玩。另一個辦法係,叫大王拍硬檔飲晒啲汁(或尿)。天然「清熱號」生津解渴。
地毯會唔會好難打理? 我第時都想有間地毯房, o係地下搞唔會凍 不過夏天又好似會又濕又熱 :smile_13:

滿足到條女, 緊係開心啦

以前同ex搞個陣佢多數會準備毛巾墊係我下面吸水:smile_13:
每次毛巾都會濕哂…

引用:
原帖由 suyi321 於 2015-6-1 03:57 PM 發表 查看引用來源
以前同ex搞個陣佢多數會準備毛巾墊係我下面吸水:smile_13:
每次毛巾都會濕哂…
咁多水俾我係會覺得有成功感同開心囉

引用:
原帖由 suyi321 於 2015-6-1 03:57 PM 發表 查看引用來源
每次毛巾都會濕哂…
出咁多水咪會好攰囉~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 1/6/2015 04:34 PM 發表 查看引用來源
...不過有次 (就係前兩日) 我都歎過美男尿 :smile_30: ...
嘩嚡,你都唔弱喎。:smile_14:

愛慾嘅最高境界就係:當你鍾意一個人鍾意到連佢啲屎尿都唔介意(甚至覺得係享受),而你本身有嚴重潔癖(小弟正是)。:smile_34:

引用:
每次毛巾都會濕哂…
被棒棒堵住還能不能流出來的呢?
很好奇問問師姐

未聽過男人唔鐘意喎,通常都渴求喎,可能我見識小

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 1/6/2015 04:37 PM 發表 查看引用來源

地毯會唔會好難打理? 我第時都想有間地毯房, o係地下搞唔會凍 不過夏天又好似會又濕又熱 :smile_13:
如果屋企冇狗,唔難打理。整番部有motorhead + HEPA filter (http://www.explainthatstuff.com/hepafilters.html) 嘅吸塵機,懶嘅話,一個星期吸一次已經OK。夏天有幾日特別潮濕,可以開抽濕機或者冷氣。地毯嘅好處係。戰事可從床上輕易擴展到地下,變咗戰場嘅選擇多咗。:smile_52:唯一缺點係,唔小心被體液濺到又冇手尾,乾咗會一撻撻。不過用暖水抹一抹,又OK番。小弟睡房地上留有好多肉眼睇唔到"DNA"!:smile_44:

引用:
原帖由 lefluide 於 2015-6-2 12:01 AM 發表 查看引用來源

被棒棒堵住還能不能流出來的呢?
很好奇問問師姐

都會…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆