上一頁下一頁
發新話題

好奇一問~~~

收藏  |  訂閱
108  2.0k

噴水咪舔多幾下,有咩問題?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-5-31 09:39 PM 發表 查看引用來源

呢個我試過! 做法係企o係度分開對腳, 佢mull o係度插隻手指入去搞
d 水咪流o左落地而唔係佢身上或者床上囉! 有幾次仲o黎埋高潮, 不過企o係度高潮係一件幾辛苦o既事, 仲見有d 頭暈 :smile_27:

this is exact7ly wt i did to my girl
佢都好considerate 唔想整濕我張床
佢高潮完,噴完水,腳仔軟到要借我大脾坐
個頭仲好wing, 真係升天咁

引用:
原帖由 ryan二世 於 2015-6-1 12:30 AM 發表 查看引用來源

this is exact7ly wt i did to my girl
佢都好considerate 唔想整濕我張床
佢高潮完,噴完水,腳仔軟到要借我大脾坐
個頭仲好wing, 真係升天咁

係點噴o架? 我果d 係流出o黎, 好似滴水咁咋 :smile_30: 不過真係好腳軟, 又唔坐得低, 最多扶住佢或者挨o係牆
男人睇到係咩感覺o架?

會好興奮

成日插到囡囡震

我都想有個甘既女友。。
可以同你chat ma

引用:
原帖由 suyi321 於 2015-5-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
如果對方每次都噴到你濕哂你會覺得討厭嘛?

每次都噴水咁犀利??

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 1/6/2015 11:03 AM 發表 查看引用來源

係點噴o架? 我果d 係流出o黎, 好似滴水咁咋 :smile_30: 不過真係好腳軟, 又唔坐得低, 最多扶住佢或者挨o係牆
男人睇到係咩感覺o架?
爆汁我都未見識過。

爆尿就試過。

做到半路佢可能已經急尿尿,但舒服緊所以忍住先。當我舐到佢高潮咗,佢再控制唔住,就兜口兜面顏射我。我仲嘆咗幾啖美人尿添。

男人超鍾意見到女人流汁,會勁有滿足感。

多水......試問有邊個男人唔喜歡呢:smile_47:

未試過,如果突然間噴我諗我都會嚇一跳

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-1 11:52 AM 發表 查看引用來源

爆汁我都未見識過。

爆尿就試過。

做到半路佢可能已經急尿尿,但舒服緊所以忍住先。當我舐到佢高潮咗,佢再控制唔住,就兜口兜面顏射我。我仲嘆咗幾啖美人尿添。

男人超鍾意見到女人流汁,會勁有滿足感 ...
舒服?! 其實唔係囉 :smile_27: 不過有次 (就係前兩日) 我都歎過美男尿 :smile_30: 通常口爆完佢都會縮因為好敏感, 有次我坐o係上面好似69咁狂啜, 佢爆完之後驚用力推會整親我所以唔敢, 我用條脷圍住佢果度繼續係咁轉, 好清楚係已經射完, 下面彈o下彈o下咁郁o左一陣跟住又再出多一啖好咸好熱o既液體 我要keep 住個姿勢唔比佢走, 結果吞晒落肚 :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆