點解d男人就係唔明性 唔一定係佢地心入面既能力

收藏  |  訂閱
38  923

回覆 1# 的帖子

呢d人唔好要啦...

下?點解可以將你咁樣轉介左架。。。。。。。

其實愈黎愈唔想自己主動翻食。。。。。
但d男人鍾意隔一段時間先搵我。。。
因為果陣佢地通常極餓。。。。搵唔岩女
就會諗起我既服務。。。。。

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-17 12:49 PM 發表 查看引用來源

咁你咪搵其他人囉 講真 佢揀你 你都有權揀人

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-17 12:49 PM 發表 查看引用來源

點解做到自己咁CHEAP呀?
呢個世界咁多男人, 係咪真係得佢一個?
退一步, 海闊天空!

引用:
原帖由 mr.site 於 2015-6-17 04:53 PM 發表 查看引用來源

點解做到自己咁CHEAP呀?
呢個世界咁多男人, 係咪真係得佢一個?
退一步, 海闊天空!
因為一個夾既sp係好難有

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-17 06:32 PM 發表 查看引用來源

雖然係夾ja 咁做到咁 乜feel都無啦

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-17 06:32 PM 發表 查看引用來源

你錯啦。一個夾既sp唔難搵。反而一個尊重自己既sp先難呀。
既然係大家都想尋找肉體快樂,尊重同愛惜對方係好重要。
唔係阿豬阿狗都可以上床架嘛。

引用:
原帖由 mr.site 於 2015-6-18 12:56 AM 發表 查看引用來源

你錯啦。一個夾既sp唔難搵。反而一個尊重自己既sp先難呀。
既然係大家都想尋找肉體快樂,尊重同愛惜對方係好重要。
唔係阿豬阿狗都可以上床架嘛。
因為。。。。自己係性方面喜歡被大大力虐 所以唔係個個夾

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-18 07:12 AM 發表 查看引用來源

因為。。。。自己係性方面喜歡被大大力虐 所以唔係個個夾

你放心啦。呢度大把人都有呢種傾向。
唔好講其他人。我都有喜歡用力打對方patpat, 同搣波波。不過對手唔喜歡之嘛。
所以你唔應該著重係一個對手而忽略自己。

前往最後回覆