昨日終於食了人妻

收藏  |  訂閱
25  1.8k

冇乜特別,都係咁玩!你情我願.

引用:
原帖由 joechan998 於 5/6/2015 12:17 AM 發表 查看引用來源

我可來有說玩人妻?

見最後一段:「玩人妻有个好處,就係唔使上身,人妻玩得又放比未結婚女人正好多,我前后食过4个人妻了

須知道,淫人妻 = 通姦。過咗我嘅道德底線。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-4 10:50 PM 發表 查看引用來源

見最後一段:「同玩人妻有个好處,就係唔使上身,人妻玩得又放比未結婚女人正好多,我前后食过4个人妻了」

須知道,淫人妻 = 通姦。過咗我�道德底線。
不是玩人妻是人妻好玩意思不一樣

引用:
原帖由 joechan998 於 2015-6-4 10:17 PM 發表 查看引用來源

我可來有說玩人妻?

我估你可能打錯字,你係想講:同人妻玩的好處...
不過係寫:同玩人妻的好處...

引用:
原帖由 CathyMeow 於 2015-6-4 11:04 PM 發表 查看引用來源

無謂執著啦…

引用:
原帖由 CathyMeow 於 2015-6-4 05:56 PM 發表 查看引用來源
如果我係個人妻見到你呢d字眼一定冇下次

你情我願:smile_o01:

引用:
原帖由 CathyMeow 於 2015-6-4 11:04 PM 發表 查看引用來源

差好遠,好唔尊重

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-4 10:50 PM 發表 查看引用來源

見最後一段:「同玩人妻有个好處,就係唔使上身,人妻玩得又放比未結婚女人正好多,我前后食过4个人妻了」

須知道,淫人妻 = 通姦。過咗我嘅道德底線。
放心啦

天理循環, 而家佢就笑呵呵

他日妻女被淫, 意若何?

引用:
原帖由 joechan998 於 2015-6-4 02:24 PM 發表 查看引用來源
昨天我終於食了人妻
先約佢中午去食飯,跟住行下附近街
因佢M剛來完,問佢想不想要,佢當然說想,便去某地方時鍾三小時,順便去附近OK買套
上到房大家互相接吻下,然后我除衫去沖涼,沖完我出來佢訓係床上等我幫佢 ...
咁好師兄通常係邊識呢 小弟又很喜歡同人妻玩

引用:
原帖由 上班一族 於 2015-6-5 04:45 PM 發表 查看引用來源

放心啦

天理循環, 而家佢就笑呵呵

他日妻女被淫, 意若何?
甘你又意若何?

前往最後回覆