年齡問題

收藏  |  訂閱
28  480

年齡問題

係年齡愈大對波要求愈唔介意
定愈細愈睇表面?

好睇人架啵

人地鐘意係睇樣有D鐘意睇身材

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-19 05:12 PM 發表 查看引用來源
定愈細愈睇表面?

唔多關年齡事掛, 有d人鐘意身材, 有d人鐘意技術, 有d人有feel就得

不過我覺得後生仔係睇樣好d:smile_o01:

以前十幾歲 可能成日木口木面啦 身材同現家差唔多 無仔埋身 意思係就算唔諗拍拖 做朋友就好多。。。。

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-19 05:21 PM 發表 查看引用來源
以前十幾歲 可能成日木口木面啦 身材同現家差唔多 無仔埋身 意思係就算唔諗拍拖 做朋友就好多。。。。

:smile_o01: 十幾歲多數係睇樣/可愛/靚仔
身材真係其次
細個又唔識著衫又唔識SHOW身材

同埋會多左異性講 你瘦番d實大把人追==
乜瘦左就可以把起黎挫咩~

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-6-19 05:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 十幾歲多數係睇樣/可愛/靚仔
身材真係其次
細個又唔識著衫又唔識SHOW身材
係廿歲開始先有異性讚可愛~

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-6-19 05:26 PM 發表 查看引用來源
同埋會多左異性講 你瘦番d實大把人追==
乜瘦左就可以把起黎挫咩~

:smile_o10:其實都會...
唔係個個鐘意太肥...
正常有少少肉都夠啦
太瘦真係睇多過追

引用:
原帖由 小小的太陽 於 19/6/2015 07:12 PM 發表 查看引用來源
定愈細愈睇表面?

純屬品味問題。同年紀唔多“啦更”。

我唔明點解女人咁注重胸前兩堆脂肪?

波大但八字下垂,有咩好?老咗賣相仲差。

我係女人,寧願要對堅挺而滑漏嘅的式波。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-19 05:33 PM 發表 查看引用來源

純屬品味問題。同年紀唔多“啦更”。

我唔明點解女人咁注重胸前兩堆脂肪?

波大但八字下垂,有咩好?老咗賣相仲差。

我係女人,寧願要對堅挺而滑漏嘅的式波。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile ...
咁又唔只空對前對波既 不過用一個最原始既答案 自己親身經歷 抱Bb就算之前未見過。佢撲係我身上 都好快靜哂
隻手仔係個兩邊波好似半摸半揸咁佢就好似好安心咁

前往最後回覆