上一頁下一頁
發新話題

傾情說性~新福利1193

收藏  |  訂閱
1.5k  43.4k

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-13 13:58 發表 查看引用來源

師妹,早呀,你幾日無上嚟,好掛住你
呢幾日好忙呀 今日先叫得閒小小

引用:
原帖由 糖衣辣椒仔 於 2021-5-13 16:18 發表 查看引用來源

呢幾日好忙呀 今日先叫得閒小小
入嚟你仲忙呀 不過唔知你睬唔睬我呢

引用:
原帖由 糖衣辣椒仔 於 2021-5-13 16:17 發表 查看引用來源

我淨搭咀 唔申請福利啦🤣
算點先,宜家算點先,比咁好機會你/妳都唔申請...
準備好晒野

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-5-13 16:57 發表 查看引用來源
入嚟你仲忙呀 不過唔知你睬唔睬我呢
入黎搭咀,點會唔回呢

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-13 17:02 發表 查看引用來源
算點先,宜家算點先,比咁好機會你/妳都唔申請...
準備好晒野
最大問題係我都唔知申請緊咩🤣

引用:
原帖由 糖衣辣椒仔 於 2021-5-13 17:06 發表 查看引用來源

最大問題係我都唔知申請緊咩🤣
係唔係都申請左先,執輸行頭慘過敗家

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-13 14:03 發表 查看引用來源

我尋晚係朋友屋企開party, 本來放咗張party 相上嚟,但諗諗下甘咪俾人知係我,所以del咗啦🤣🤣
哎喲~~錯過左添

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-13 17:14 發表 查看引用來源
係唔係都申請左先,執輸行頭慘過敗家
問題係人地俾到我o既又未必係我想要 所以做人靠自己比較好

引用:
原帖由 糖衣辣椒仔 於 2021-5-13 17:18 發表 查看引用來源

問題係人地俾到我o既又未必係我想要 所以做人靠自己比較好
首先你/妳需要先知到自己想要咩先?第二就係你/妳會唔會好放心去表達出你/妳想要...
明月光  為何又照地堂 寧願在公園躲藏 不想喝湯 任由目光 留在漫畫一角 為何望母親一眼就如罰留堂
陪我講 陪我講出我們.......

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-13 17:25 發表 查看引用來源
首先你/妳需要先知到自己想要咩先?第二就係你/妳會唔會好放心去表達出你/妳想要...
明月光  為何又照地堂 寧願在公園躲藏 不想喝湯 任由目光 留在漫畫一角 為何望母親一眼就如罰留堂
陪我講 陪我講出我們....... ...
我講左兩次啦 我係師姐丫

我知我自己想要咩呀 我就係唔想講再咩(因為講係天下無敵,由其當你有野係對方想要o既)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆