上一頁下一頁
發新話題

制服誘惑這門高深既學問

收藏  |  訂閱
56  1.1k

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-6-21 06:45 PM 發表 查看引用來源
想知係唔係每一個男人都喜歡制服呢?
萬一著咗諗住俾驚喜佢,點知佢完全冇反應咁咪好樣衰?
其實係有咁既可能性

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-6-21 06:45 PM 發表 查看引用來源
想知係唔係每一個男人都喜歡制服呢?
萬一著咗諗住俾驚喜佢,點知佢完全冇反應咁咪好樣衰?
其實講咁耐真心最驚佢無反應,哈哈

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-21 10:42 PM 發表 查看引用來源

其實講咁耐真心最驚佢無反應,哈哈

咁佢平時同你既性生活如何先? 如果只係好一般, 唔好諗住一套衫可以改變晒

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-21 10:54 PM 發表 查看引用來源

咁佢平時同你既性生活如何先? 如果只係好一般, 唔好諗住一套衫可以改變晒
好夾嫁,但唔講出口囉,比較含蓄,唔會講色情野,行動表示

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-22 12:38 AM 發表 查看引用來源

好夾嫁,但唔講出口囉,比較含蓄,唔會講色情野,行動表示

可能大家都唔敢, 咁你做少少主動都唔錯

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-22 01:05 AM 發表 查看引用來源

可能大家都唔敢, 咁你做少少主動都唔錯
我唔係唔敢嫁,係唔知對方點諗咋

引用:
原帖由 rilakkuma_b 於 2015-6-22 01:35 AM 發表 查看引用來源

我唔係唔敢嫁,係唔知對方點諗咋

通常唔敢都係因為呢個原因之ma

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-22 01:56 AM 發表 查看引用來源

通常唔敢都係因為呢個原因之mawebkit-fake-url://9D6614B8-B239-4610-BEC8-6354007BDB7A/imagegif
即係之前要探吓口風先?哈哈。

制服就無啦, 返工o既OL裝+高爭鞋就有, 玩呢d 通常要配合埋role play 有少少劇情先好玩囉
但係我講劇情會預早講, 即係 "不如下次xxxxxx" 而唔係臨開始之前先講一陣點樣  講過就要記住咁先有氣氛囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-6-22 08:34 AM 發表 查看引用來源
制服就無啦, 返工o既OL裝+高爭鞋就有, 玩呢d 通常要配合埋role play 有少少劇情先好玩囉
但係我講劇情會預早講, 即係 "不如下次xxxxxx" 而唔係臨開始之前先講一陣點樣  講過就要記住咁先有氣氛囉
Role play真係幾好玩架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆