巴打鍾意射精落咩部位,女女又鍾意俾人射邊度呢?

收藏  |  訂閱
39  3.9k

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-20 01:07 AM 發表 查看引用來源
我鐘意條仔射背脊、波或者顏射口爆,因為我唔太鍾意內射

顏射同口爆有咩感覺?

引用:
原帖由 SexDevil 於 20/6/2015 02:19 AM 發表 查看引用來源
第三就係顏射, 好似你咁講, 個個女仔化晒妝邊個鐘意比人射花塊臉丫, 不會如果打扮到靚一靚同時你顏射佢, 佢又會好Enjoy, 我經驗話我知, 呢條女一定係好淫好賤, 好多野都玩得嗰種, 同埋真係好有滿足感ga...
嘩,知己。

鍾意被內射暖粒粒流入去又漏返出嚟嘅感覺
但係要夠多先感覺到
不過勁驚攪出人命
所以多數口爆
或者佢帶套算

中出好幸福
口爆好快樂~

引用:
原帖由 lululucat 於 2015-6-20 11:09 PM 發表 查看引用來源
鍾意被內射暖粒粒流入去又漏返出嚟嘅感覺
但係要夠多先感覺到
不過勁驚攪出人命
所以多數口爆
或者佢帶套算
內射最好有食開藥或打針,做得冇咁驚。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-20 01:25 AM 發表 查看引用來源

我女朋友都唔鐘意內射呀, 佢話唔鐘意啲精流返出黎, 但我就好鐘意同SL/奴玩內射肛射, 離開酒店唔比佢著底褲, 要佢喺街流啲精出黎, 大家行行下, 淫意又會再黎
你女朋友唔鐘意中出真係冇好多樂趣。
我好享受俾爸爸中出,由插緊未出的期待,到係入面暖立立的中出,最後係洞洞流返出去,過程中體會到咩係徹底征服。
爸爸本身好鐘意玩相機,有好幾次俾爸爸中出完後,佢辧開晒我個洞洞影低流精一刻,真係好刺激呀。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-20 11:27 PM 發表 查看引用來源

我只係計安全期,好怕食藥打針呀。。。。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-20 11:27 PM 發表 查看引用來源

都係嗰句
有副作用
而且有機會惹病

引用:
原帖由 lululucat 於 2015-6-21 08:38 AM 發表 查看引用來源
都係嗰句
有副作用
而且有機會惹病
副作用我唔太清楚,如果有,請指出有咩副作用, 我有隻奴,佢因為m超唔準,黎親就會爆痛所以食,佢都唔覺有問題。

惹病呢樣野都明既,如果唔係好信任既,我都會戴返套,唔好以為男人唔驚。

鐘意射落面上,好有征服感
之後影相比佢睇返~

前往最後回覆