上一頁下一頁
發新話題

傾情說性~新福利1193

收藏  |  訂閱
1.5k  43.1k

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-9 18:27 發表 查看引用來源
請將你既情感 透過鍵盤一一咁表達出來...可以用速成可以用倉頡 任君選擇
今日媽媽節,大家俾媽媽休息一日啦…要屌就屌我,有人話要俾D男人知道我欠屌喎🤣🤣

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 18:31 發表 查看引用來源

今日媽媽節,大家俾媽媽休息一日啦…要屌就屌我,有人話要俾D男人知道我欠屌喎🤣🤣
講講下野要人屌既...咁妳準備好未,打開左妳對腳未先?

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2021-5-9 18:21 發表 查看引用來源

呢度應該有D師兄睇過我啲相
我未睇過呀,係咪好大架🤔

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 18:31 發表 查看引用來源

我阿媽平時都好偉大,日日係我番工既時間都會比人提起😆你邊度欠先,唔同架喎🤪

引用:
原帖由 糖衣辣椒仔 於 2021-5-9 18:22 發表 查看引用來源

高手在文間 絕不輕易出口
好似想字里藏詩咁喎

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2021-5-9 18:16 發表 查看引用來源
咁我都應該未去到墮😅
你又係另一個大波美女 我有留意你....個波 (講笑)

引用:
原帖由 長牙籤 於 2021-5-9 19:04 發表 查看引用來源
我未睇過呀,係咪好大架🤔
師姐都大㗎,而且呢個仲有幾個香討/188大波神獸,吾知我個post可吾可以招喚佢地出嚟同大家傾下性,談下情🤣

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 19:19 發表 查看引用來源

師姐都大㗎,而且呢個仲有幾個香討/188大波神獸,吾知我個post可吾可以招喚佢地出嚟同大家傾下性,談下情🤣
係就好呀 多幾個神乳引到我地硬曬 你就鐘意咁好殘忍

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-9 16:33 發表 查看引用來源
果時我仲係BB , 未可以入引版😆
電影都有重播 , 唔知小說有冇
我想回應下,我對上係引版開嘅po, 吾止有我一個人嘅經歷,仲有10位好師姐,師兄俾咗10個故事係我個po內,我到今日都好多謝佢地。有緣你可以搵下睇

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 19:19 發表 查看引用來源

係就好呀,可以一次過滿足多個願望🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆