上一頁下一頁
發新話題

*新人分享=] ((]同一個男仔朋友的"事"))PART6 p.68 &+相

收藏  |  訂閱
1.2k  155.9k

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 11:25 PM 發表 查看引用來源
其實我PART3就打好架啦~
不過都無咩反應既>_
條頸都長埋:smile_o08:

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 11:14 PM 發表 查看引用來源
我返黎喇~
其實我想講~我都係一個正常女仔
我都會害羞的~因為我都係覺得SEX呢D野係同自己中意既人好CLOSE咁講

因為我之後都會提到..
而家同我講小小SEX都無問題~我會開始習慣下
不過呢D都只係我對我中意既人既 ...
兩個字。。。。。。尊重 lo

又係舊人新acc......support

Support!!!!

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 11:14 PM 發表 查看引用來源
我返黎喇~
其實我想講~我都係一個正常女仔
我都會害羞的~因為我都係覺得SEX呢D野係同自己中意既人好CLOSE咁講

因為我之後都會提到..
而家同我講小小SEX都無問題~我會開始習慣下
不過呢D都只係我對我中意既人既 ...
你唔好add佢地msn啦= =
你熟左先add丫嘛:smile_13:

純情小c 妹~~~~哈哈:smile_o12:

鍾意睇故事性強嘅事
支持:smile_o12: :smile_o12:

西痕你咪去食仔囉

哈哈哈
引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 02:50 PM 發表 查看引用來源
近排返工都好悶之後發現左呢個版。
我一直都係到做cd-rom,但近排睇到好多post..我都忍唔住出一下自己的事,都怕比人認得所以開新ACC,不過文筆唔係咁好唔好見怪。:smile_40:

件事係我同一個男仔好朋友發生, ...

其實我悶冇咩做 傾計都冇問題 但係有d人真係頂唔順
我都會block左佢

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 12:08 AM 發表 查看引用來源
其實我悶冇咩做 傾計都冇問題 但係有d人真係頂唔順
我都會block左佢

開口埋口就講sex?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆