上一頁下一頁
發新話題

*新人分享=] ((]同一個男仔朋友的"事"))PART6 p.68 &+相

收藏  |  訂閱
1.2k  156.2k

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-11-19 01:33 AM 發表 查看引用來源

乖啦~~拿拿聲做完訓啦
呀~我想訓教呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_27:

^^

dinner都未食..妳真系好忙下喎

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-19 01:35 AM 發表 查看引用來源

呀~我想訓教呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_27:
最多等你做埋先訓啦我

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2010-11-19 01:36 AM 發表 查看引用來源

最多等你做埋先訓啦我
好炆呀!!!!!!!!!!!一唔夠訓就好火滾架啦我!!!!!!!!!!
呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-19 01:39 AM 發表 查看引用來源

好炆呀!!!!!!!!!!!一唔夠訓就好火滾架啦我!!!!!!!!!!
呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
冷靜冷靜:smile_38:

^^

ella.妳岩岩食完野....個胃會唔舒服如果立即 訓

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-18 10:33 AM 發表 查看引用來源
多謝你地關心。
搞到自己係性版都講D愛情POST咁
真係唔知會唔會比人話POST錯區..
BTW 多謝你地
送比你地既..

good, 引死人....:smile_47:

新人上黎, 支持下先...

哇, 你個間咩公司ar, 夜媽媽仲打俾你

引用:
原帖由 SA女 於 2010-11-19 01:49 AM 發表 查看引用來源
哇, 你個間咩公司ar, 夜媽媽仲打俾你
超急的JOB要我趕工囉~
跟住佢D野黎做..做完佢先黎左調右調..
玩我咩:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆