上一頁下一頁
發新話題

成屋都係人!!我細佬係度睇AV!!:@:@

收藏  |  訂閱
120  21.5k

你d細佬妹都幾早熟

:smile_27: 好異類就真...........

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-24 10:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_27: 好異類就真...........
咁你係邊類呀:smile_41: :smile_41:

其實 ... 有關妳個妹既問題 ... 個 dom 會唔會真係唔係佢架?
佢而家都只係得 13-14 歲 ...

剩係陪BF睇過....

咪即係睇過lor:smile_45:

44# 佢成日唔番屋企..又買埋好多得個令字既bra....:smile_15:

43# 我係敗類:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-24 07:25 PM 發表 查看引用來源
唔知有冇錯區..不過真係好想講...............:smile_19:
繼上次papa&mama既魔ling q之後......今日我妹爛左出街...比我阿e摷佢個袋....發現個condom:smile_35: :smile_19:
咩人黎架..亂咁摷人d野:smi ...
成家最銀純情都係你,

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-24 20:55 發表
唔知有冇錯區..不過真係好想講...............:smile_19:
繼上次papa&mama既魔ling q之後......今日我妹爛左出街...比我阿e摷佢個袋....發現個condom:smile_35: :smile_19:
你個妹有幾大:smile_35:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-24 07:25 PM 發表 查看引用來源
妳細路12歲,妳又大佢幾多 妳細妹又有袋袋
好心比心機讀好D書,另外唔好要妳父母養完妳地重要養孫

引用:
原帖由 2007新手 於 2008-11-25 04:10 發表

妳細路12歲,妳又大佢幾多 妳細妹又有袋袋
好心比心機讀好D書,另外唔好要妳父母養完妳地重要養孫   
人地同我地分享ja ma
好心人地家事你就唔好理咁多喇
另外唔好流咁多汗
小心冇水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆