上一頁下一頁
發新話題

*新人分享=] ((]同一個男仔朋友的"事"))PART6 p.68 &+相

收藏  |  訂閱
1.2k  155.9k

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 12:08 AM 發表 查看引用來源
其實我悶冇咩做 傾計都冇問題 但係有d人真係頂唔順
我都會block左佢

冇計la, 你sexy ma.....:smile_o06:
俾我add 你試下~~~:smile_o15:

你新黎呢板?

正常啦,慢慢就慣
引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 12:08 AM 發表 查看引用來源
其實我悶冇咩做 傾計都冇問題 但係有d人真係頂唔順
我都會block左佢

係咪咩好想插爆你個淫娃奴奴?

笑下算啦,有 d 生物進化到用 jj 諗野
引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 11:19 PM 發表 查看引用來源

有D啦 語言強姦呀真係>

引用:
原帖由 wcday 於 2010-11-16 12:13 AM 發表 查看引用來源
係咪咩好想插爆你個淫娃奴奴?

笑下算啦,有 d 生物進化到用 jj 諗野

你係咪收埋好多e d pm

Part3我想寫好小小先post 因為第一次寫咁到肉既野 都係寫好d先 唔知大家會唔會等呢

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 12:15 AM 發表 查看引用來源
Part3我想寫好小小先post 因為第一次寫咁到肉既野 都係寫好d先 唔知大家會唔會等呢

等左你好耐啦~~慢慢整理好先post出黎囉

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 12:15 AM 發表 查看引用來源

等~~~~你慢慢打,打好d,
最好有相睇tim~~~
等你msn 我wo~~哈哈:smile_o07:

你用手機喎

唔洗急

慢慢寫啦
引用:

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-15 02:50 PM 發表 查看引用來源
近排返工都好悶之後發現左呢個版。
我一直都係到做cd-rom,但近排睇到好多post..我都忍唔住出一下自己的事,都怕比人認得所以開新ACC,不過文筆唔係咁好唔好見怪。:smile_40:

件事係我同一個男仔好朋友發生, ...
樓主身材很好,support~

咁快打好part3=] 支持~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆