海外育成 (加圖)

收藏  |  訂閱
22  12.9k

海外育成 (加圖)

呢個weekend老婆同左D姊妹去咗韓國玩,得返我一個人喺香港,佢WhatsApp 問我之前個post多唔多人睇,我咪cap圖俾佢睇,話都唔知幾受歡迎,我同佢講如果真係3P自己幻想嘅流程

老婆:我濕咗少少,你好曳丫
我:如果唔係點搞到你咁舒服

跟住我老婆就send咗張screen cap 係我同佢搞野既video

我:條JJ流晒水啦
老婆:👅
我:我覺得你嗰日我角色扮演你係好high囉
老婆:我好濕啦
我:另外個男人嚟咗,佢可唔可以同你按摩?
老婆:幫我捽我妹妹,好痕丫
我:你做乜都得㗎,不過你依家幫我含住先
老婆:我啲水流緊出啦
我:佢想舔啲水喎
老婆:我想你舔丫,佢舔我對波丫
我:好啦我落去先,佢話你對波好軟
老婆:我好high呀,想擺啲嘢落個口度,我想含佢條JJ

於是我好快上網搵咗張J圖send 俾佢

老婆:好粗丫.....
我:你含佢啦,我唔介意
老婆:我要坐係你上邊

我又再搵左另外一張兩男一女gif send 俾佢,佢呢一刻應該爆曬

老婆:我想舔兩條......
我:你肯定,我哋兩個都硬晒啦喎
老婆:係呀,好好食架。衰人我啲水流晒出嚟啦
我:佢話想喺後邊插你喎
老婆:好丫,咁你係側邊睇我俾佢插?
我:係呀,你鍾意做乜就做乜

呢次到我老婆出招,send 左張淨係影到條JJ喺後邊插佢pat pat嘅相俾我
https://ibb.co/tZpNykN

老婆:佢而家插緊我,好大力呀,你睇唔睇到呀
我:睇到,佢話你好砌過佢老婆
老婆:你聽唔聽到我啲呻淫聲(即刻佢醒send咗我哋之前搞嘢條片)
我:聽到,好大聲
老婆:我好high好舒服丫
我:你好似好鍾意佢搞你喎
老婆:填滿晒......插到好入呀
我:你好淫囉,佢想轉動作,佢喺上面你下面
老婆:我想含你條JJ
老婆:我想你射曬落我嗰口度,佢就射落我個胸度

就係咁我自己一路講一路J,隔空打咗個飛機。

老婆:我可唔可以食埋佢啲精?
我:你嚟咗啦?
老婆:我入邊濕晒,要換過條底褲先瞓得,快啲瞓啦鹹濕佬....,

睇嚟佢返嚟香港之後,要好好調教一下

羨慕不已!

咁正!如果可以插吓就好喇!

你自己嚟 多谢分享。

超正,現場直播一樣

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-20 06:29 PM 發表 查看引用來源
呢個weekend老婆同左D姊妹去咗韓國玩,得返我一個人喺香港,佢WhatsApp 問我之前個post多唔多人睇,我咪cap圖俾佢睇,話都唔知幾受歡迎,我同佢講如果真係3P自己幻想嘅流程

跟住我老婆就send咗張screen cap 係我同佢搞野既video

我:我覺得你嗰日我角色扮演你 ...
引死人呀:smile_47:

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

我:我覺得你嗰日我角色扮演你 ...
引死人呀:smile_47:師兄多啲貼相

死人呀
一早搭地鐵
堅哂
番公司去廁所起機

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-21 08:17 AM 發表 查看引用來源
引死人呀:smile_47:師兄多啲貼相
要搵次形多D

引用:
原帖由 supercray 於 2019-10-21 08:39 AM 發表 查看引用來源
死人呀
一早搭地鐵
堅哂
番公司去廁所起機
咁快!?會唔會返工冇精神

前往最後回覆