上一頁下一頁
發新話題

3P 育成 更新#152

收藏  |  訂閱
188  26.6k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-10-19 04:08 PM 發表 查看引用來源

C兄,當你太太真的比人吊時你會接受到?其實我同你心態一樣,人到中年能力開始下降,而太太就狼虎之年,加上過多十年想玩都未必有機會,只要有溝通吾影響家庭就可以,所以我同太太都吾反對多P、交換、甚至群p,但太太想試小鮮肉,加上乜都未試過,我唸兩對男女各自做會自然d,如果合眼緣交換都吾難 ...
合眼緣最緊要

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-19 04:30 PM 發表 查看引用來源

合眼緣最緊要
同埋事前溝通都好重要!邊啲玩得邊啲唔玩得?底線可以去到邊?可以之前有一個暗號,一講就要停!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-10-19 04:08 PM 發表 查看引用來源

C兄,當你太太真的比人吊時你會接受到?其實我同你心態一樣,人到中年能力開始下降,而太太就狼虎之年,加上過多十年想玩都未必有機會,只要有溝通吾影響家庭就可以,所以我同太太都吾反對多P、交換、甚至群p,但太太想試小鮮肉,加上乜都未試過,我唸兩對男女各自做會自然d,如果合眼緣交換都吾難 ...
要時間溝通,交流,接受同埋相處既。

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2019-10-19 04:10 PM 發表 查看引用來源

噉就梗係接受到啦!唔係都唔會講!😂
不是共同圈子先可以交流到

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-19 04:30 PM 發表 查看引用來源

合眼緣最緊要
是,大家訂下一啲共同協商就更好。

師兄加油啦

引用:
原帖由 couplelover 於 2019-10-19 05:30 PM 發表 查看引用來源

是,大家訂下一啲共同協商就更好。

師兄加油啦
多謝多謝,最緊要要尊重大家底缐,唔係玩出火就冇謂

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2019-10-19 01:30 PM 發表 查看引用來源

35喇!
我老婆生完後,直情吾想做,想訓覺多

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-19 07:05 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝,最緊要要尊重大家底缐,唔係玩出火就冇謂
幾年前玩過一次FFM,已經吾比我再提

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-19 09:41 PM 發表 查看引用來源

幾年前玩過一次FFM,已經吾比我再提
FFM係咪真係冇想像中咁好?

要享受個中嘅樂趣!一定係MMF,睇住女方享受個樣,諗起都硬!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆