上一頁下一頁
發新話題

重POST: 好耐無比男人掂過嘅女人 (已UPDATE #4,#105, #177)

收藏  |  訂閱
212  29.6k

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-17 11:57 AM 發表 查看引用來源

你真係淫到出汁!
不過你唔怕會再次大肚咩?
我未諗到喎~ 同CHRIS 開始搞埋都係個零月嘅事之嘛~

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-17 12:54 PM 發表 查看引用來源

咁....你受埋佢玩....唔使佢痕

又或者開條門隙俾佢睇....等佢系廰度食自己就唔會嘈親你個千金:smile_47:
人地好乖乖, 唔似得你諗佢咁壞

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-17 04:13 PM 發表 查看引用來源

我未諗到喎~ 同CHRIS 開始搞埋都係個零月嘅事之嘛~
都係要小心D先好!始終激情之下冇諗到將來會點!
萬一佢搞大咗你個肚可能未必會負責任呀!

引用:
原帖由 gum717 於 2019-10-17 12:19 PM 發表 查看引用來源
身材其次
功夫最緊要:smile_47: :smile_47:  
你地啲男人氹人真係最叻

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-17 04:31 PM 發表 查看引用來源

都係要小心D先好!始終激情之下冇諗到將來會點!
萬一佢搞大咗你個肚可能未必會負責任呀!
你係啱嘅~
畢竟我已經錯過一次.... 我同我死鬼老公就係因為搞大個肚先結婚,
我同佢其實無咩感情.

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-17 04:51 PM 發表 查看引用來源

你係啱嘅~
畢竟我已經錯過一次.... 我同我死鬼老公就係因為搞大個肚先結婚,
我同佢其實無咩感情.
係呀!小心D比較好!
你一個女人兼埋父職去湊囡已經好辛苦呀!
除非你唔怕有副作用去食藥打針,咁有Sp可以打真軍中出都唔怕有咗BB!

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-16 05:03 PM 發表 查看引用來源

我都係將自己呢次難忘經歷用文字表達出黎同大家分享下姐,
我邊有咁多故事.. 點寫小說:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:
所以咪要發生多啲故事
再寫哂出黎比我地意淫👅

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-16 05:11 PM 發表 查看引用來源

EXACTLY!!! 生完無KEEP, 所以一直都無瘦返, 仲越黎越好肉地.
宜家係E呀, 初初生完有人奶唔止仲唔止E添.

好想睇同玩你對E奶呀~

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-17 04:58 PM 發表 查看引用來源

係呀!小心D比較好!
你一個女人兼埋父職去湊囡已經好辛苦呀!
除非你唔怕有副作用去食藥打針,咁有Sp可以打真軍中出都唔怕有咗BB!
多謝你咁真心嘅意見,我諗應該都會考慮去打針。

引用:
原帖由 BL131 於 2019-10-17 05:14 PM 發表 查看引用來源

所以咪要發生多啲故事
再寫哂出黎比我地意淫👅
有架有架,比啲時間我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆