上一頁下一頁
發新話題

新地方 新刺激 #1 #13 #25 #38 #60 UPDATED@ #83

收藏  |  訂閱
108  33.0k

單單你套戰衣已經不得了.

仲要唔著衫睇住你攸GYM ..點可以冇第二炮呀?!

望住你對波又夾住又FING 住...下邊隻鮑又夾夾下..標晒水...唔砌多你一獲都唔係男人喇.

同教練做完.番去再同BF 做...有冇被懷疑呀?
話晒教練都條野都大過你條仔..你條仔插入去會唔會直洞洞呀?!

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-15 11:40 AM 發表 查看引用來源

都快架. 其實由第一次見到大肚都係6個月內既事.
咦,因大肚而婚?

半年太快了

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-15 01:24 PM 發表 查看引用來源

咦,因大肚而婚?

半年太快了
有咩問題呢   結得婚既認定左對方啦

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-10 19:34 發表 查看引用來源
各位師兄,師姐. 好耐無上過黎.

今年4, 5月既時候 (好似咁上下), 係呢度既師兄介紹我去另一個FORUM度, 改變左我既人生

個個FORUM我係新人, 一開始都係分享下D經歷同埋性生活. 係個邊識左2個男仔同一個人夫. 今次主要講個人夫同我.

個人夫做TRANIER, 健身教練. 有間PRIVATE STUDIO. 叫做自己生意. 個排我做開GYM同YOGA. 見佢有STU ...
我都好有興趣,想知另一個forum係邊到🤣🤣

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-10-15 12:07 發表 查看引用來源
單單你套戰衣已經不得了.

仲要唔著衫睇住你攸GYM ..點可以冇第二炮呀?!

望住你對波又夾住又FING 住...下邊隻鮑又夾夾下..標晒水...唔砌多你一獲都唔係男人喇. ...
我做GYM套衫點可以叫戰衣, 係運動衣.... 哈哈...
出去蒲個D先叫戰衣. 不過有排都唔洗著啦...

幾時開始完全冇帶? 中出係會上引! 有得一次 好快有下次

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-10-15 12:15 發表 查看引用來源
同教練做完.番去再同BF 做...有冇被懷疑呀?
話晒教練都條野都大過你條仔..你條仔插入去會唔會直洞洞呀?!
同佢開心完再返去俾BF, 真係差D唔知佢入左.:smile_42:

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-15 13:24 發表 查看引用來源

咦,因大肚而婚?

半年太快了
我又唔覺得. 佢起碼係我愛既人

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-15 13:29 發表 查看引用來源

有咩問題呢   結得婚既認定左對方啦
講得好呀~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆