上一頁下一頁
發新話題

真空露出

收藏  |  訂閱
105  27.5k

引用:
原帖由 GILI 於 2019-9-23 02:02 PM 發表 查看引用來源
好耐冇玩露出。

今朝約左sp玩,玩完之後同sp行街食午飯,sp要我唔戴bra同唔著under出去。

今朝著左件線衫,唔帶bra其實都唔係好易被睇到,但係下面只係著左一條半截裙,冇under就真係好易走光。

上樓梯同電梯時,sp特登唔同我一齊行,只係係後面遠遠跟住,幾次上完樓梯同/電梯後,都有男人行過我然後不經意的往回望,目光怪怪的。

sp之後話返比我聽,上樓 ...
第一張相以為男人

第二張才見到都是有胸

我要睇粉紅靚鮑

睇到扯晒旗

引用:
原帖由 GILI 於 2019-9-23 02:02 PM 發表 查看引用來源
好耐冇玩露出。

今朝約左sp玩,玩完之後同sp行街食午飯,sp要我唔戴bra同唔著under出去。

今朝著左件線衫,唔帶bra其實都唔係好易被睇到,但係下面只係著左一條半截裙,冇under就真係好易走光。

上樓梯同電梯時,sp特登唔同我一齊行,只係係後面遠遠跟住,幾次上完樓梯同/電梯後,都有男人行過我然後不經意的往回望,目光怪怪的。

師姐,麻煩發原圖!THX

引用:
原帖由 GILI 於 2019-9-25 12:33 發表 查看引用來源
好多師兄問攞無格原圖。:smile_14: 

sp問,係想邊度唔打格仔。
當然最好度度都吾打格啦,bty 可否有優點吾打格嘅原圖PM呢!

引用:
原帖由 GILI 於 25-9-2019 12:46 發表 查看引用來源

選擇題, 只能任選其一。
我想睇樣多啲

引用:
好耐冇玩露出。

有原圖嗎🙏🏻

很好很好

引用:
好耐冇玩露出。

讚👍🏻 多謝分享 想看原圖😜

我想睇靚鮑呀!thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆