上一頁下一頁
發新話題

3P 育成 更新#152

收藏  |  訂閱
188  26.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-18 03:04 PM 發表 查看引用來源

不用指引....這裡己有同路人大家溝通下如果啱傾己經是有緣
師主所言甚是,睇下本人之後既做化

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 03:07 PM 發表 查看引用來源

師主所言甚是,睇下本人之後既做化
你喜歡那個你可以PM佢睇下大家有無興趣 , 那就大家溝通吓就成事啦當然唔好找身邊的朋友...避免日後監尷尬

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-18 03:15 PM 發表 查看引用來源

你喜歡那個你可以PM佢睇下大家有無興趣 , 那就大家溝通吓就成事啦當然唔好找身邊的朋友...避免日後監尷尬
收到!

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 03:31 PM 發表 查看引用來源

收到!
你老婆個波大唔大呀:smile_47:

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 15:06 發表 查看引用來源

入咗呢個 Group 先發現 We are not alone,有咁多pair人都有呢個喜好
仲想一齊P

引用:
原帖由 ET骷髏 於 2019-10-18 03:35 PM 發表 查看引用來源

仲想一齊P
這個平台就系咁用

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-18 03:35 PM 發表 查看引用來源

你老婆個波大唔大呀:smile_47:
唔算大,C cup
不過佢含JJ 有一手🤤

我之前同老婆去旅行,帶咗一個喺萬寧買到嘅G點按摩器,玩下玩下同你玩嘅嘢差唔多,我仲試過當佢塞住咗按摩器喺下面嘅時候,再將自己細佬塞埋落去,老婆都接受到喎.不過好似只限旅行時先玩到咁放.我已經成日灌輸同老婆講,依家唔玩更年期就冇
得嘆,我諗嗰幾日如果真係撞啱有合適對象,其實係可以玩到MMF

引用:
原帖由 hz3331 於 2019-10-18 03:56 PM 發表 查看引用來源
我之前同老婆去旅行,帶咗一個喺萬寧買到嘅G點按摩器,玩下玩下同你玩嘅嘢差唔多,我仲試過當佢塞住咗按摩器喺下面嘅時候,再將自己細佬塞埋落去,老婆都接受到喎.不過好似只限旅行時先玩到咁放.我已經成日灌輸同老婆講,依家唔玩更年期就冇
得嘆,我諗嗰幾日如果真係撞啱有合適對象,其實係可以玩到MMF ...
其實好多人都有咁嘅諗法,但老婆唔肯,我老婆就係其中一個!

引用:
原帖由 hz3331 於 2019-10-18 03:56 PM 發表 查看引用來源
得嘆,我諗嗰幾日如果真係撞啱有合適對象,其實係可以玩到MMF ...
正丫師兄,好羨慕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆