上一頁下一頁
發新話題

邊度爆房

收藏  |  訂閱
53  1.6k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-21 10:23 PM 發表 查看引用來源

我有個朋友之前一星期開兩次房, 佢女朋友又一定要去九龍塘嗰啲, 唔肯去啲時鐘, 加埋出去食飯, 搭車錢, 個個月都成6-7千蚊, 我同佢講, 不如租屋好過, 不過最後散左...
我覺得有sl/sp....AA制好d...一黎大家都要為生活..而且又要養家....爆房+食飯落樓最少5舊~~除非個男人好有錢又唔同..ha.......

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-6-21 10:29 PM 發表 查看引用來源
我覺得有sl/sp....AA制好d...一黎大家都要為生活..而且又要養家....爆房+食飯落樓最少5舊~~除非個男人好有錢又唔同..ha.......
我同sl又唔會aa, 有時佢有時我, 主要睇下邊個拎房上房先:smile_o01:..前後腳

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-6-21 10:34 PM 發表 查看引用來源

我同sl又唔會aa, 有時佢有時我, 主要睇下邊個拎房上房先:smile_o01:..前後腳
有D女要全部男人出晒架....代表風度喎~~~XDDD

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-6-21 10:34 PM 發表 查看引用來源

前後腳?

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-6-21 10:36 PM 發表 查看引用來源

咁我就唔知喇:smile_o01:, 經驗尚淺, 未見過會主動傾呢方面o既人

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-6-21 10:42 PM 發表 查看引用來源

咁我就唔知喇:smile_o01:, 經驗尚淺, 未見過會主動傾呢方面o既人
:smile_o01:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-6-21 10:29 PM 發表 查看引用來源
我都覺得係風度
同其他朋友傾過呢個話題
男女都覺得唔應該女人出
不過好奇睇吓呢度網上識人玩嘅會係咩諗法je
但講真如果幾百都出唔起真係唔好學人去食
又唔係日日
又唔係五星級酒店
唔駛得好多嘅
除非好大食日日都要啦

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-6-21 10:42 PM 發表 查看引用來源

見呢個版啲人咩都講咪問吓囉
或者同熟朋友傾

引用:
我係男 雖然我都預左俾錢 但都係覺得AA好D

好彩我識到既女都唔錯 所以都無所謂
有D都會主動話俾錢或AA 有D仲開埋房買埋野食等我去
全部都要我出既 係好少

其實好多女如果男既開聲都會肯AA既

講真大家出黎玩 大家開心姐 唔應該覺得俾錢就蝕左 同埋我會同S出去玩睇戲各樣 無做愛有時使成千都有 真係都幾金架

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-6-21 10:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈 好認同你
我都唔覺出錢有咩咁風度
講真就算女出錢我都唔覺得有咩問題
串D講句 我係無錢 但女肯出錢同我做你吹咩?
男人出錢就叫風度 唔好ON9啦
風度唔係用錢買架
唔通女出錢 佢就唔可以有風度咩?
係唔係歧視女性唔可以有風度呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆