上一頁下一頁
發新話題

[追加初夜報告舊文#1] 準備打友誼波,請求教路幾招應戰 :D

收藏  |  訂閱
67  2.0k

依啲係2個人夾嫁播,你問下佢先啦XD

引用:
原帖由 dolcePastiche 於 2015-6-21 02:46 AM 發表 查看引用來源

俾你發現咗添...
都係代號啫,同一人嚟嘅~ 我諗諗下覺得個"K"字好睇啲,咪改用K囉。
(同埋"K"意思係「某先生」呀嘛)

其實打扮得靚啲就夠,放鬆心情仲易有高潮,同埋女人想要高潮,靠自己啦。

我鍾意女伴主動啲,有情趣啲,反應好啲,同好玩啲。

仲有,大戰前好好培養狀態。護膚,facial, 呢啲毋須多講。最緊要脫咗啲唔應該存在嘅體毛(包括鼻毛),同埋清一清身上嘅體味。後兩者係“女神”與“素人”嘅分別。

招式方面,毋須太過刻意嘞。男人心態係,最緊要條女扑得過。不過!如果你識玩一字馬又唔同講法,不妨玩吓“一字馬鵝脾”(唔識自己google)。小弟以前有條女學跳舞識呢招。所謂一招難忘,我依家懷念佢懷念到想喊。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-21 12:07 PM 發表 查看引用來源
我鍾意女伴主動啲,有情趣啲,反應好啲,同好玩啲。

仲有,大戰前好好培養狀態。護膚,facial, 呢啲毋須多講。最緊要脫咗啲唔應該存在嘅體毛(包括鼻毛),同埋清一清身上嘅體味。後兩者係“女神”與“素人”嘅分別 ...
我可以一字馬呀,但google search完出晒D好好味既真鵝脾,即係點?:smile_41:

引用:
原帖由 yummy_cake 於 2015-6-21 02:04 PM 發表 查看引用來源
我可以一字馬呀,但google search完出晒D好好味既真鵝脾,即係點?:smile_41:
一字馬鵝脾我都想知道係咩黎

引用:
原帖由 Sextastic4Fun 於 2015-6-21 03:35 AM 發表 查看引用來源
其實...你到時著套sexy d既內衣/cosplay
其他野等佢負責咪得law...
係喎!多謝師兄提醒~
我諗至少bra/under要襯返好一式:smile_o05:
cosplay就應該唔會住喇,咁唔知我應該適合點著,會靚啲sexy啲?
我1米66高,53kg左右重,有打開波同做yoga,應該算係slim fit,骨肉勻稱嗰類,亦都算白淨。但係上圍只有B......

引用:
原帖由 dolcePastiche 於 2015-6-21 03:17 PM 發表 查看引用來源

係喎!多謝師兄/姐(?)提醒~
我諗至少bra/under要襯返好一式,對嗎?
cosplay就應該唔會住喇,咁唔知我應該適合點著,會靚啲sexy啲?
我高米六五,重~53kg,有打開波同做yoga,都Ok fit,算係骨肉勻稱嗰一類,亦 ...
搵套sexy 既內衣

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2015-6-21 02:50 AM 發表 查看引用來源
你又唔係乜都唔識, 其實都唔駛特登去學,

到時唔湯唔水仲掃興
多謝師兄/姐留言呀,
你講得啱,所以我都係想問下大家有冇心得分享等我可以參考下,譬如知下男性搞嘢一般心態,以便投其所好,又譬如可以借師姐嘅經驗之談,學下點樣誘惑挑逗對手咁樣。 我唔會而家夾硬去學啲高難度嘅新「招式」㗎,放心吧~

引用:
原帖由 S.boy 於 2015-6-21 07:48 AM 發表 查看引用來源
依啲係2個人夾嫁播,你問下佢先啦XD

估下度下探索下,冇咁單刀直入比較有情趣呀嘛 heehee

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆