上一頁下一頁
發新話題

足浴店奇遇

收藏  |  訂閱
221  25.9k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-21 08:50 PM 發表 查看引用來源

快D直接pm人啦…仲講咁多...
Pm 左啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-21 08:48 PM 發表 查看引用來源

講得無錯
以前我老公唔知我好多嘢想試想玩
我提出之後係多咗好多情趣
師姐,分享下,我都想聽下

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-21 09:21 PM 發表 查看引用來源

無乜特別,來來去去都係嗰個對手,無你咁精彩😆

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-21 09:21 PM 發表 查看引用來源

就係想知一個對手點樣做到無限可能

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-20 06:55 PM 發表 查看引用來源
小弟本身都係一個CD-ROM , 呢次都好想分享一下自己D經歷,絕對係真人真事

小弟本身住北區,大家都知個區都會有D足浴店,幾年前我仲係單身,有一晚好想去按摩,就自己走去搵下,一路搵左幾間都唔岩心水,諗住再搵多一間,如果唔岩就返屋企算喇,點知呢間一開門,我見到一個幾合眼緣既女人(大約35-38歲既女人,有肉地,對波都應該有c,又著知裙,高跟鞋)後尾我入左去,個女人叫Y小姐,我入到去沖完涼 ...
ching,好驚你個post會被消失🙈 但好好睇,支持!😆

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-21 10:12 PM 發表 查看引用來源

就係想知一個對手點樣做到無限可能
只係夠膽講自己嘅幻想,大家一齊試吓

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-20 06:55 PM 發表 查看引用來源
小弟本身都係一個CD-ROM , 呢次都好想分享一下自己D經歷,絕對係真人真事

小弟本身住北區,大家都知個區都會有D足浴店,幾年前我仲係單身,有一晚好想去按摩,就自己走去搵下,一路搵左幾間都唔岩心水,諗住再搵多一間,如果唔岩就返屋企算喇,點知呢間一開門,我見到一個幾合眼緣既女人(大約35-38歲既女人,有肉地,對波都應該有c,又著知裙,高跟鞋)後尾我入左去,個女人叫Y小姐,我入到去沖完涼 ...
咁師兄你嗰次真係奇遇喎!😏😏

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-21 10:28 PM 發表 查看引用來源

咩都有弟一次

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-21 10:28 PM 發表 查看引用來源

咩都有弟一次

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-21 09:52 PM 發表 查看引用來源

無乜特別,來來去去都係嗰個對手,無你咁精彩😆
都好想聽下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆