上一頁下一頁
發新話題

新地方 新刺激 #1 #13 #25 #38 #60 UPDATED@ #83

收藏  |  訂閱
108  32.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-19 16:31 發表 查看引用來源

babycat既BF得10幾,都應該快啦掛............
識玩,唔會一招到尾既.
15分鐘, 仲要係浴室, 無幾多招咋喎

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-19 16:37 發表 查看引用來源

識玩,唔使吓吓花式表演嘅
呢句我BUY.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-19 16:47 發表 查看引用來源

唔花式,都可以快慢深淺控制下,一樣耐.
我BF好似你咁講就好啦

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-21 09:16 AM 發表 查看引用來源

教練後尾先識. 以前同BF多數都係普通既SEX.

快槍手又唔算係. 有D仔10分鐘唔洗就完事.
咁都好啦,識到教練啦而家,可以慢慢嘆~~

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-21 09:20 AM 發表 查看引用來源

我BF好似你咁講就好啦
其實而家有左比較,妳BF只會比左落黎,加上無咩技巧,真係小食同主菜既分別咁...........

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-21 09:18 AM 發表 查看引用來源

男同女唔同. 同埋對手都有影響.

如果我同BF做先, 之後先到教練, 肯定會HIGH爆
係架,女仔要多d時間warm up, 男友係前菜,教練係主菜,就一定飽啦。不過講到尾都係男友技術唔多好姐,就快同呢個男友結婚?

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-10 07:34 PM 發表 查看引用來源
各位師兄,師姐. 好耐無上過黎.

今年4, 5月既時候 (好似咁上下), 係呢度既師兄介紹我去另一個FORUM度, 改變左我既人生

個個FORUM我係新人, 一開始都係分享下D經歷同埋性生活. 係個邊識左2個男仔同一個人夫. 今次主要講個人夫同我.

個人夫做TRANIER, 健身教練. 有間PRIVATE STUDIO. 叫做自己生意. 個排我做開GYM同YOGA. 見佢有STU ...
師姐,支持你,寫得好精彩,睇到我同老婆都㷫烚烚👍🏻👍🏻

結果都比佢搞店左

有更新未呀👀👀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆