又比主人車咗去遊湖加車震

收藏  |  訂閱
37  7.8k

又比主人車咗去遊湖加車震

昨日主人發信息通知小奴放學要盡快返到屋企,主人仲指定要小奴裡面咩都唔可以着,外面淨係着件長褸,少少高嘅高踭鞋,帶埋頸圈就落去搵主人,上咗主人架車之後,主人就打開我嘅長褸檢查,順便幫小奴上返條鍊係頸圈度,跟住主人就揸車去到一個冇人嘅湖邊,只係湖對面有幾間屋,加上而家好早入黑
主人就拉住小奴落車,行到湖邊打開小奴件長褸,關心咁問咗句覺得凍唔凍,咁我感覺係有啲凍但仲頂得住,跟住主人就命令小奴擺好多pose比佢影相(包括埋含J,但各位唔使問喇,啲相只係主人私人珍藏,唔會share),之後直情命令小奴除埋褸,我見成個湖一個人都冇,天色又黑,我就好聽話咁除咗,即係我當時係全裸,身上只有連住鏈嘅頸圈,不過主人都話如果發現有人或者真係凍就會幫我着返褸,我都好信任主人嘅,就係咁就比主人拉住鏈咁遊湖,又比主人影下,過咗大概十幾二十分鐘我就同主人講好凍,咁主人就幫小奴着返褸,拖住小奴手仔就上返車,着返部車開暖氣,期間主人比返小奴睇返啱啱影嘅相,又話小奴幾咁淫,其實之前係湖邊已經開始濕,睇埋自己啲相就更濕,主人呢個時候咁啱用手摸我個西,即係比佢話睇相就濕到咁,正淫娃,我話我係主人面前先係咁架
主人見我咁乖,就自己除褲,成條又大又硬嘅巨龍就彈咗出嚟,命令小奴去清潔,小奴就先跪係seat位,慢慢舔晒成條JJ再含入口,最鍾意就係主人仲有汗味嘅腸腸,主人最鍾意就係小奴一路含一路流口水落JJ度,含咗一輪之後,主人要小奴將seat位退到最後,靠背退到最平,要小奴M字腳咁瞓係度,主人就係小奴雙腿之間用JJ係咁磨我個西,我比主人磨到頂唔順,我知主人想我求佢,我就話:主人,求下你屌入淫奴個淫閪吖,你想點屌都得架,因為係屬於主人架,之後主人就一下大大力咁插到最入,我都好大聲咁叫咗出嚟,主人一路抽插一路講我咁着好淫令佢好興奮,仲將底褲塞入我個口度,期間又meet我lin頭又打我面面,之後轉狗仔pose,比主人扯住頭髮鍊住頸咁屌,最後係我嚟咗幾次高潮之後,主人都內射咗我,主人射咗好幾下先射完,之後多謝主人賜精後幫主人啜埋清潔埋就開車返屋企
返到去主人送埋小奴上去,我都知主人射一次唔夠,結果一入到屋佢就要我跪低就除褲插入我口,我就乖乖咁接受主人嘅深喉抽插,之後就放小奴係梳化度再屌入小奴個閪,最後被主人顏射後,再多謝主人賜精後,主人就要返屋企lu

Good post
記得你好似住係外國讀書,主人年紀比較大,對嗎?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-26 09:22 AM 發表 查看引用來源
Good post
記得你好似住係外國讀書,主人年紀比較大,對嗎?
全中

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2019-10-26 09:25 AM 發表 查看引用來源

全中
因為有睇過你以前的post
幾好睇呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-26 09:35 AM 發表 查看引用來源

因為有睇過你以前的post
幾好睇呀!
多謝支持呀,希望多人支持下

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2019-10-26 09:44 AM 發表 查看引用來源

多謝支持呀,希望多人支持下
一定一定!
我都幾鐘意睇主奴post
心思思想收返隻奴玩下,不過未遇到啫!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-26 09:51 AM 發表 查看引用來源

一定一定!
我都幾鐘意睇主奴post
心思思想收返隻奴玩下,不過未遇到啫!
咁緣份係天注定嘅

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2019-10-26 10:05 AM 發表 查看引用來源

咁緣份係天注定嘅
係呀!一切順其自然吧!
原來你又會鐘意吐口水去含jj呀?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-26 10:10 AM 發表 查看引用來源

係呀!一切順其自然吧!
原來你又會鐘意吐口水去含jj呀?
係主人教架,因為佢鍾意,佢教我一路含一路由得啲口水流出嚟,唔需要專登吞口水

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2019-10-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

係主人教架,因為佢鍾意,佢教我一路含一路由得啲口水流出嚟,唔需要專登吞口水
Haha~主人口味同我一樣呀!
我超鍾意睇女仔含到碌嘢都係口水,夠哂濕可以當天然KY插閪同後門呀!
其實你有冇被主人開發咗插後門呀?

前往最後回覆