上一頁下一頁
發新話題

有腹肌係唔同啲

收藏  |  訂閱
57  8.8k

有腹肌係唔同啲

我十幾年前20歲返深圳玩,溝係溝到女,不過始終係使錢多,反而而家三十幾歲,去手推或正骨揼香薰,發覺一除衫,有6舊腹肌,啲囡囡真係會兩眼發光,隻手係咁摸係咁問,玩手推妹,有好多都係咁錫我個肚,我一摸原來已經濕哂,呢幾年同女開房都未試過要俾肉金,當然房錢要俾啦,
各位都真係可以去操下,辛苦練下都值嘅

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2017-9-25 08:42 PM 發表 查看引用來源
我十幾年前20歲返深圳玩,溝係溝到女,不過始終係使錢多,反而而家三十幾歲,去手推或正骨揼香薰,發覺一除衫,有6舊腹肌,啲囡囡真係會兩眼發光,隻手係咁摸係咁問,玩手推妹,有好多都係咁錫我個肚,我 ...
啲囡一摸我大鵰夠嘆為觀止,有啲仲忍唔到口即刻同我擔添,話未見過咁長咁大咁粗仲要咁硬!同佢哋仆嘢都系佢哋主動要試,唔洗肉金加上去佢哋香龜房錢都慳埋添:smile_38:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-25 09:14 PM 發表 查看引用來源

啲囡一摸我大鵰夠嘆為觀止,有啲仲忍唔到口即刻同我擔添,話未見過咁長咁大咁粗仲要咁硬!同佢哋仆嘢都系佢哋主動要試,唔洗肉金加上去佢哋香龜房錢都慳埋添:smile_38:
Hahahhahhha'........

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2017-9-25 08:42 PM 發表 查看引用來源
我十幾年前20歲返深圳玩,溝係溝到女,不過始終係使錢多,反而而家三十幾歲,去手推或正骨揼香薰,發覺一除衫,有6舊腹肌,啲囡囡真係會兩眼發光,隻手係咁摸係咁問,玩手推妹,有好多都係咁錫我個肚,我 ...
Ching不無道理!我身形都唔差,所以好多時都覺D技師
招呼得我唔差!仲有時碰啱D有操開的技師教我點去操身型會更好!

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-25 09:14 PM 發表 查看引用來源

你可能遇上果D係正宗大食妹所以好喜歡你的大鵰!

其實男仔未过35,樣吾太差,頭髮濃密既話,常骨妹都会主動撩你傾計

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-25 10:08 PM 發表 查看引用來源

Ching不無道理!我身形都唔差,所以好多時都覺D技師
招呼得我唔差!仲有時碰啱D有操開的技師教我點去操身型會更好!
而家好多大陸妹都鐘意健身或者做瑜伽,我撞過幾個手推妹都玩瑜伽嘅,不過同健身真係完全2回事

引用:

師兄明顯高過樓主好多班

駛乜要腹肌,前后都係公仔仲多女模
:smile_38:

引用:
原帖由 cmkk09 於 2017-9-26 12:16 AM 發表 查看引用來源

師兄明顯高過樓主好多班
梗係啦,你諗下有條大雕個身型都有返咁上下啦,唔通大肥佬會有條大鵰咩,所以話淨係有腹肌係冇用架,有腹肌但得條小蟲啲女見到都歧視你啦!有大鵰先係王道!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆