上一頁下一頁
發新話題

變淫記(完)

收藏  |  訂閱
352  163.9k

文筆較舊故流暢

一齊揀內衣好吖, 最好加多啲互動

多謝指教:smile_35:

簽到

第七章.循序漸「進」

以Newton玩過咁多女人嘅經驗,又點會怕去幫女買胸圍底褲,就話:「好,但係我揀左你就一定要著。」Jenny話:「著咪著,怕你呀。」Newton就行埋其中一位比較靚嘅sales小姐身邊,細細聲問:「小姐,可唔可以介紹你地最性感嘅胸圍底褲俾我。」

sales小姐問:「你女朋友係咩Cup?」Newton話:「E。」sales小姐指一指店內最入面嘅內衣排架,話:「全部喺嗰度。」Newton好奇問:「點解要將最性感嘅胸圍底褲放到咁入面?」sales小姐話:「因為有啲女人怕尷尬。」

Newton話:「哦,明啦,唔該。」行返埋Jenny身邊,又話:「跟我黎。」輕輕拉住Jenny去到性感內衣區,Jenny平時黎呢到買胸圍底褲,都唔會留意呢一區,所以一見到啲咁性感胸圍底褲,即刻話:「咁性感點著呀。」
Newton話:「係你叫我去揀,又話唔怕著。」Jenny話:「但係著好似冇著噉,最多唔使你賠啦。」Newton話:「唔得,我講過就要做到,噉啦,我照買俾你,著唔著隨便你。」

Jenny攞住個裝左套超性感內衣嘅袋返屋企,入睡房放低個袋之後慣性除晒身上衣服,轉頭望下個袋,心諗:「都買左,試下都冇問題呀。」將套內衣著上身,行埋去塊全身鏡前面。

「嘩,三點差不多現晒形。」當佢望住塊鏡中嘅自己,有啲唔慣,不過睇左一陣,就有啲好奇,自問:「如果著出街,俾啲男人偷睇到,唔知佢地會點?」

原來套內衣係淺藍色嘅全透Lace胸圍同埋近似T-back嘅全透Lace底褲,著左之後對波同個閪若隱若現,幾乎等於冇著,十分性感撩人。

呢個時候Jenny部手機有留言,佢一睇原來係Newton傳黎,原來佢地之前喺返黎嘅途中,Newton提出交換手機號碼,Jenny冇即刻應承,考慮左一陣就答應。

Newton:套內衣係咪好正呢?

Jenny扮野:唔知呀,冇試。

Newton故意:又係嘅,著左好似冇著噉。

Jenny即刻回:咪係囉,嚇我一跳。

Newton又回:哈哈,又話冇試過,講大話。

Jenny有啲嬲:衰人...

Newton氹佢:sorry啦, 其實我係你門口。
Jenny有啲意外,唔記得自己只係著住胸圍底褲就去開門,Newton笑笑口話:「hihi,靚女。」Jenny問:「你搵我咩事?」Newton答:「想睇下你套內衣著成點囉。」指左Jenny一下,又話:「著得好性感。」

Jenny見Newton對自己指左一下,低頭一望先醒起自己幾乎等於冇著一樣,即刻叫左出黎:「呀...」走返入屋企,Newton跟住佢入去,順手閂埋度門。

Newton入到屋裡面唔見Jenny,就叫:「Jenny...」Jenny係睡房行出黎,話:「你都睇過我著成點啦。」Newton見佢已經著返T-shirt短褲,不過套內衣就冇除返落黎,就話:「照睇你都好鐘意套內衣。」

Jenny話:「我認,係幾舒服。」Newton問:「真係只係因為舒服?」Jenny反問:「唔係重有咩原因?」Newton再問:「有冇諗過著出街,唔覺意走光等啲男人睇到?」

「佢點會知道我有噉諗過架。」Jenny心中嚇一跳,就話:「你以為我好似你咁變態咩?」Newton笑住話:「但係你睇我啲片嘅時候唔止冇抗拒,重有反應喎,我估你返落黎之後重要自慰。」

Jenny冇直接認,只係話:「都係你衰啦,我以前未試過架。」Newton話:「你以前未試過,只係因為你未接觸過呢啲咁真實嘅性愛場面啫。」Jenny問:「噉我其實係咪好淫架?」Newton忽然行埋佢身邊,攬住佢條腰話:「女人要淫先好...」

寫得很好、期待外表斯文、內裡淫蕩的miss出現!

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-18 02:13 PM 發表 查看引用來源
第七章.循序漸「進」
以Newton玩過咁多女人�經驗,又點會怕去幫女買胸圍底褲,就話:「好,但係我揀左你就一定要著。」Jenny話:「著咪著,怕你呀。」Newton就行埋其中一位比較靚�sales小姐身邊,細細聲問:「小姐, ...
好想繼續睇,希望從中學到下野啦

十分之同意 女人要夠淫先好

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-7-18 05:03 PM 發表 查看引用來源
十分之同意 女人要夠淫先好

含蓄?豪放?

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-18 02:13 PM 發表 查看引用來源
第七章.循序漸「進」
以Newton玩過咁多女人�經驗,又點會怕去幫女買胸圍底褲,就話:「好,但係我揀左你就一定要著。」Jenny話:「著咪著,怕你呀。」Newton就行埋其中一位比較靚�sales小姐身邊,細細聲問:「小姐, ...
節奏明快, 樓主繼續加油!!

引用:
原帖由 issacto1215 於 2016-7-18 03:50 PM 發表 查看引用來源

好想繼續睇,希望從中學到下野啦

應該可以

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆