上一頁下一頁
發新話題

【PARTY】

收藏  |  訂閱
47  14.0k

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-27 10:01 AM 發表 查看引用來源
【第3次•party】
當我第2次去完party之後,Mr. J有日v7 我話搞到想拎我v7 ,我當然冇問題啦!隔左幾日搞手問我對細party有冇興趣,大概10個人左右,同大party人數差好遠,但基於Mr. J同baby都會去,我更係去啦!唔玩都睇下麻😂滿心期待的我,終於等到20號啦,當日book左九龍富豪,我地約左係尖東噴水池等,一到步我就搵左Mr. J先再去餐廳會合佢地,食少少野 ...
好精彩,支持!

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-27 10:01 AM 發表 查看引用來源
【第3次•party】
當我第2次去完party之後,Mr. J有日v7 我話搞到想拎我v7 ,我當然冇問題啦!隔左幾日搞手問我對細party有冇興趣,大概10個人左右,同大party人數差好遠,但基於Mr. J同baby都會去,我更係去啦!唔玩都睇下麻😂滿心期待的我,終於等到20號啦,當日book左九龍富豪,我地約左係尖東噴水池等,一到步我就搵左Mr. J先再去餐廳會合佢地,食少少野 ...
得兩個女仔, 好忙...

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-27 12:10 PM 發表 查看引用來源

你個留言比我感覺,以為你係當晚其中一個xd
BTW thanks 
我也想係當晚其中一個,可惜唔係😅

好正🤤想加入

引用:
原帖由 淫娃波波 於 2019-10-29 11:59 PM 發表 查看引用來源
好正🤤想加入
你有冇試過玩類似嫁?

引用:
原帖由 淫娃波波 於 2019-10-29 11:59 PM 發表 查看引用來源
好正🤤想加入
哈哈,你係師姐嗎?

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-30 02:26 AM 發表 查看引用來源

哈哈,你係師姐嗎?
咁夜仲上來?師妹的報告很引人入性,好像在現場x你咁…………支持!

好正, 睇到我硬哂, 係咪好多男既係觀眾?好似冇乜點講

支持下,你哋party好正!!

本來仲想請教吓你點樣搵到,但莫講唔PM, 俾人扣晒分根本PM唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆