上一頁下一頁
發新話題

同人地太太返公司

收藏  |  訂閱
51  31.4k

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-7-3 08:53 PM 發表 查看引用來源
公司好出奇咩  試過有咩咁驚訝
講下你個幾次扮工性史仲好

係公司扑野係几刺激㗎!
我都试过几個,人妻、老闆娘和同事!

好想試下

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-3 05:10 PM 發表 查看引用來源
大家好,今次講下有次同個太太上自己公司的經歷,呢個人妻好主動,係朋友介紹識的,同老公一齊住,但就好少攪野(唔知點解) 係唔鍾意就唔鍾意, 但就成日同我講話想攪野, 基本上次次見親都會做愛, 仲次次都唔同地方, 而今次佢就話等我收工去食飯。
          我地都係尖xx番工的。佢就近星x行果邊,我就近科學館果邊。有次佢問我要唔要食飯,我話好呀。咁佢放工大概六點半就過來接我收工。
      ...
喺office攪嘢係好刺激嘅! 我都有幸同ex試過一次,不過清潔嗰下有D濕滯...

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-3 05:10 PM 發表 查看引用來源
大家好,今次講下有次同個太太上自己公司的經歷,呢個人妻好主動,係朋友介紹識的,同老公一齊住,但就好少攪野(唔知點解) 係唔鍾意就唔鍾意, 但就成日同我講話想攪野, 基本上次次見親都會做愛, 仲次次都唔同地方, 而今次佢就話等我收工去食飯。
          我地都係尖xx番工的。佢就近星x行果邊,我就近科學館果邊。有次佢問我要唔要食飯,我話好呀。咁佢放工大概六點半就過來接我收工。
      ...
有機會一起屌下嗎?

引用:
原帖由 NPGG 於 2019-7-13 08:09 AM 發表 查看引用來源

講下你個幾次扮工性史仲好
之前講過啦

引用:
原帖由 sam959818 於 2019-7-17 06:18 PM 發表 查看引用來源

有機會一起屌下嗎?
點樣一齊😀?

引用:
      ...
CCTV會唔會有其他人喺度?

開燈咪比人影到囉

引用:
原帖由 chimeraex01 於 2019-7-27 06:36 PM 發表 查看引用來源
開燈咪比人影到囉
就係刺激係呢D位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆