上一頁下一頁
發新話題

變淫記(完)

收藏  |  訂閱
352  163.9k

峰迴路轉:smile_o12:

引用:
原帖由 netsee 於 2016-12-2 12:48 AM 發表 查看引用來源
第四十章.報復

Newton漸漸迷戀上十幾歲妹妹仔�青春肉體,好期待Jenny會再送個咩�妹妹仔黎佢屋企,等左一排,終於有一日又有一個妹妹仔黎搵佢,佢見個妹妹仔眼大大,樣子夠晒可愛。

個妹妹仔見NewtonÛ ...
劇情緊湊, 期待更新!!

可能快ending了…………

第四十一章.第一步

「你真係死蠢,佢叫你走你就走。」Jenny喺屋企鬧個妹妹仔:「梗係搵個藉口唔走啦,噉都唔識。」個妹妹仔喊住講:「佢話佢會同你解釋架。」

「佢講你就信,我叫你一定要同佢上床你就唔聽,冇鬼用。」Jenny繼續鬧個妹妹仔,個妹妹仔唔敢再出聲。

嗰日Newton叫個妹妹仔走之後,即刻留言畀Jenny:我忽然有啲急事,叫左個妹妹仔走先,唔好怪佢,另外,我呢排有啲忙,唔使再叫女黎喇,不過點都好,多謝你嘅報答

Jenny雖然好嬲,都回覆:唔使客氣,你需要再搵我啦

鬧夠個妹妹仔之後,Jenny冷淡話:「你返去先啦。」個妹妹仔走之前問:「噉你應承左我嘅野...」Jenny好惡話:「知啦,答應過你我一定會做。」個妹妹仔細細聲話:「多謝校長。」

Newton估計:「其實Mina自殺只係一個觸發點,Jenny真正要陷害佢我嘅原因,應該係唔想人知道我地嘅過去。」Una跟住問:「你地有咩過去?」Kata都話:「係囉,講黎聽下啦。」

Newton就由點識Jenny開始講,到將佢變為性奴,最後捧佢上副校長為止,Kata話:「你好叻呀,將Jenny徹底改變。」Newton話:「我噉做唔知啱定錯,依家覺得好似害左佢。」

Una淡然話:「佢依家貴為一間名校嘅校長,呢啲過去又真係唔想畀人知。」Kata話:「但係Newton都冇諗過要爆佢嘅野出黎。」Newton話:「問題係擁有權力嘅佢唔會噉諗,佢認為送我去坐監係一個最好嘅解決方法,即使我將來要爆佢啲野,已經冇晒公信力。」

Una問Newton:「噉你打算點呀?」Newton話:「所有嘅野都係又我開始,依家應該由我去結束。」Kata好緊張話:「你想殺左佢呀。」Newton笑左出黎,輕輕拍下佢個頭:「傻妹。」

Una再問Newton:「
你已經有晒計劃?」Newton望左Una一眼:「暫時都未知,我要再諗下,依家繼續玩3P先。」赤裸嘅Una同Kata都嘻嘻笑,任由得Newton伸手摷佢地個閪,又揸佢地對波...

有一日,Jenny陪同校董
會主席行去會議室,準備同所有校董開會,見Annie迎面而黎,即刻詈住佢,Annie好有禮貌:「校董會主席好,校長好。」校董會主席微微笑:「Annie,好耐冇見你,最近忙緊咩?」Annie話:「校長好重視我,派左啲緊要嘅工作畀我跟進。」

Jenny臉色已經有少少變,勉強話:「Annie好幫得我手。」校董
會主席仍然保持笑容:「噉就好,有你地搞好間學校,我就放心。」跟住轉問Annie:「你依家係咩職位?」Annie話:「得校長賞識,升我做校長行政助理。」

Jenny唔想佢地傾落去:「主席,夠鐘開會啦。」校董
會主席話:「好。」同Annie講:「遲啲再傾過。」Annie就話:「好,兩位慢行。」睇住Jenny同校董主席一齊行入會議室,臨入會議室時Jenny忽然回頭,狠狠瞪左Annie一眼。

就喺校董會開完會議之後,Annie收到人事部通知,即日起升為副校長,Annie心諗:「Newton嘅方法真係有用。」原來Annie出現喺校董
會主席面前係Newton叫佢噉做。

Newton熟知以一個可以管理整個大集團嘅人,係唔會容許有人喺佢管理之下,權力不受制約,但係又唔可以單純地因為呢個人權力過大而炒佢,所以當佢有機會見到Annie,自然會令佢諗起要制衡Jenny嘅權力。

Annie之所以可以成為副校長,Jenny心知呢個係校董
會主席故意安排,唯有喺Annie面前表現得大方歡迎,重話大家互相合作,實質暗地裡諗緊點可以趕佢離開學校,而Annie當然知佢已經唔係以前嘅Jenny,唔會再信佢。

引用:
原帖由 netsee 於 2016-12-8 02:32 AM 發表 查看引用來源
第四十一章.第一步

「你真係死蠢,佢叫你走你就走。」Jenny喺屋企鬧個妹妹仔:「梗係搵個藉口唔走啦,噉都唔識。」個妹妹仔喊住講:「佢話佢會同你解釋架。」

「佢講你就信,我叫你一定要同佢上床你就 ...
好精彩!!

要再次征服 Jenny 啦!做埋眾女的奴!正!

Jenny.有權力便不想做奴了……

引用:
原帖由 Water_man 於 2016-12-8 11:50 PM 發表 查看引用來源
Jenny.有權力便不想做奴了……
因為佢要自己做主人

引用:
原帖由 netsee 於 2016-12-9 12:49 AM 發表 查看引用來源

因為佢要自己做主人
Feel到……

師兄寫得好正
小妹睇到濕唒
忍唔住要diy
加油丫
追文中 期望丫~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆