上一頁下一頁
發新話題

【PARTY】

收藏  |  訂閱
47  14.0k

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-27 10:01 AM 發表 查看引用來源
【第3次•party】
當我第2次去完party之後,Mr. J有日v7 我話搞到想拎我v7 ,我當然冇問題啦!隔左幾日搞手問我對細party有冇興趣,大概10個人左右,同大party人數差好遠,但基於Mr. J同baby都會去,我更係去啦!唔玩都睇下麻😂滿心期待的我,終於等到20號啦,當日book左九龍富豪,我地約左係尖東噴水池等,一到步我就搵左Mr. J先再去餐廳會合佢地,食少少野先開始一陣 ...
人數上黎睇,兩個師姐都應該可以飽到腳軟Wor!

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-27 11:14 PM 發表 查看引用來源

呢次都係我第一次同咁多人交手,好忙,應接不暇
我經驗嘗淺,有好多改進空間
下次仲多呀!小心腳軟!🤣

引用:
原帖由 devil_popo 於 2019-10-28 07:49 AM 發表 查看引用來源

下次仲多呀!小心腳軟!🤣
下次,你講黎緊果個party?xdxd

睇住朋友仔,應該唔會腳軟既😆

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-10-28 01:16 AM 發表 查看引用來源

人數上黎睇,兩個師姐都應該可以飽到腳軟Wor!
師姐功力比我深層,佢可能得7成飽咋,哈哈

路過支持, 多謝師姐分享! 身為男人都想有得咁玩, 雖然都無呢個經驗 😆

GG

人妻咁正呀,咁你果晚有幾多成飽呀?
引用:
原帖由 Misssexytong 於 28/10/2019 08:21 AM 發表 查看引用來源

師姐功力比我深層,佢可能得7成飽咋,哈哈

寫得好精彩, 又有代入感. 令人想玩埋一份

文筆細膩,完全感受到樓主當時之感受

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-28 08:19 AM 發表 查看引用來源

下次,你講黎緊果個party?xdxd

睇住朋友仔,應該唔會腳軟既😆
我會為妳好好安排!

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-27 10:01 AM 發表 查看引用來源
【第3次•party】
當我第2次去完party之後,Mr. J有日v7 我話搞到想拎我v7 ,我當然冇問題啦!隔左幾日搞手問我對細party有冇興趣,大概10個人左右,同大party人數差好遠,但基於Mr. J同baby都會去,我更係去啦!唔玩都睇下麻😂滿心期待的我,終於等到20號啦,當日book左九龍富豪,我地約左係尖東噴水池等,一到步我就搵左Mr. J先再去餐廳會合佢地,食少少野先開始一陣 ...
呢種群交一般參加者年紀幾大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆