上一頁下一頁
發新話題

性泉濕9經理

收藏  |  訂閱
50  7.4k

呢間我正骨主場, 充過1次2000, 1次5000, 都用完. 9月初又充5000. :smile_34:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

在討論區引起駡戰,內容一定會俾屏蔽,大家都睇唔到,所以在討論區引發駡戰冇意思

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-3 09:28 PM 發表 查看引用來源
在討論區引起駡戰,內容一定會俾屏蔽,大家都睇唔到,所以在討論區引發駡戰冇意思
今日去到,係電腦睇相搵個樣子邪淫的做鬆腿
322,就佢啦
點知佢冇攪我的 jj
只係 jar 下我春代
妖,最衰 599 返夜班

真奇怪,前排那個位又有  有線的電影台

做完中式按摩後
係走郎見到超短裙技師的靚腳
心思思,唯有再上4樓走一轉
js 質素真係麻麻
因為時間關係先係性全做環保

引用:
原帖由 emau1 於 2017-10-4 12:30 AM 發表 查看引用來源

322,就佢啦
點知佢冇攪我的 jj
只係 jar 下我春代

做完中式按摩後
係走郎見到超短裙技師的靚腳 ...
尋日3點紀我都上左去, 但相熟請假冇上, 早G約你啦.
今日放早, 都會上去行下 :smile_30:

引用:
原帖由 emau1 於 2017-10-4 12:30 AM 發表 查看引用來源

322,就佢啦
點知佢冇攪我的 jj
只係 jar 下我春代

做完中式按摩後
係走郎見到超短裙技師的靚腳 ...
呢間係我正骨主場,如果口爆我就去mz,性泉口爆幾個月前去過一次,服務冇mz咁激,性泉呢排冇左電影台,聽講聖泉中泰式冇靚女,所以我唔會試。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-10-4 08:57 AM 發表 查看引用來源

尋日3點紀我都上左去, 但相熟請假冇上, 早G約你啦.
今日放早, 都會上去行下 :smile_30:
sam 哥,尋日3點幾我坐係最前排第二三行
最尾果個位,比322鬆緊腿,R緊春代呀    你坐左係邊呀
4點幾我先上房做按魔

華,你成日係果度打等?
呢間場中間排最尾兩個位
聽濕9講,係兩個香港人既屋企離
永遠係佢地訓覺的
even 佢地冇訓係度,濕9濕西都唔比人坐呢兩個位

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-4 09:10 AM 發表 查看引用來源
呢間係我正骨主場,如果口爆我就去mz,性泉口爆幾個月前去過一次,服務冇mz咁激,性泉呢排冇左電影台,聽講聖泉中泰式冇靚女,所以我唔會試。
尋日性全口爆女同我講
話佢的同事,如客要磨
要加 200

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆