上一頁下一頁
發新話題

變淫記(完)

收藏  |  訂閱
352  163.9k

引用:
原帖由 Water_man 於 2016-11-16 04:28 AM 發表 查看引用來源
故事到了尾聲?
都差不多

False instruments is criminal offense. So not up to the director board to decide not to place charges. Of coz, it's another issue are they willing to cooperate.

引用:
原帖由 csmwlee 於 2016-11-16 03:12 PM 發表 查看引用來源
False instruments is criminal offense. So not up to the director board to decide not to place charges. Of coz, it's another issue are they willing to cooperate.
當然校董會唔可以提告, 不過私底下講點數, 冇人會出聲

引用:
原帖由 netsee 於 2016-11-16 05:43 AM 發表 查看引用來源

都差不多
好想睇Newtown最後會挽盡Jenny嘅情節

引用:
原帖由 紙巾小妹 於 2016-11-17 01:25 AM 發表 查看引用來源

好想睇Newtown最後會挽盡Jenny嘅情節
有機會嘅

引用:
原帖由 netsee 於 2016-11-17 06:31 AM 發表 查看引用來源

有機會嘅
萬分期待

第三十八章.Jenny的心計

個猥瑣佬走左出大廈一陣先敢返屋企,出電梯前重要四圍望下有冇人,先敢行到屋企門口開門,開左門入屋嘅時候,突然喺後面畀人一推,成個人仆落地,轉頭一望,原來推佢嘅人係Newton。

Newton閂好門,行到個猥瑣佬前面,個猥瑣佬好驚,口震震問:「你想點呀?」Newton好嚴肅問:「你知唔知之前屌過隔離住嘅嗰個女人,係我條女黎架?」個猥瑣佬詐唔知:「咩你條女呀,我唔知你講乜。」

Newton瞪住個猥瑣佬話:「你重扮野,我知你已經睇過晒我啲野。」作勢要打佢,個猥瑣佬即刻話:「開始嘅時候我真係唔知,係佢主動搵我,話畀我屌架。」

Newton話:「冇理由,佢點會睇上你,一定係你迫佢。」個猥瑣佬否認:「唔係呀,係佢話只要我幫佢攞返啲野,佢就同我上一晚床。」Newton追問:「攞返啲乜野?」個猥瑣佬唔出聲。

Newton冷冷話:「你唔講我都知,爆竊我屋企個賊就係你,hack入我部電腦嘅黑客都係你,你已經犯左兩條罪。」個猥瑣佬係噉叫:「我唔想架...」Newton攞部手機出黎,開左拍片模式:「你對住個鏡頭講清楚成件事,我就考慮唔報警。」

個猥瑣佬即刻連續話好,對住鏡頭一五一十講晒出黎,Newton拍完收埋部手機:「我啲Folders喺晒佢到?」個猥瑣佬話:「冇呀,我畀返晒你同佢拍嘅相同片佢,其餘嘅冇講佢知,留返自己睇,又估唔到你玩過咁多正女。」

Newton好惡話:「你再講我就真係你揼。」其實心諗:「好彩佢超鹹濕,唔喺將啲Folders畀晒Jenny就大鑊。」個猥瑣佬微微搖頭話:「唔講,唔講。」Newton話:「起身,開電腦。」個猥瑣佬唯有照佢所講噉做,Newton見電腦桌面有個Folder,打開之後裡面有好多Folders。

佢搵到被偷嘅所有Folders,就cut and paste晒啲Folders入去帶黎嘅USB Drive,另外佢又見到有啲係個猥瑣佬屌師奶嘅片,認唔住笑出黎:「估唔到有咁多師奶肯畀你屌。」個猥瑣佬認真話:「佢地好有需要架,成日都見唔到老公。」

Newton認真話:「噉你就唔好搞其他女啦。」個猥瑣佬無奈話:「你都睇到啲師奶咩質素。」Newton又話:「噉你自己好自為之,重有,偷左我啲野快啲攞返出黎。」個猥瑣佬好快喺櫃桶入面攞左個袋出黎,遞畀Newton。

Newton睇一睇裡面啲嘢,見全部都喺齊度,就話:「所有嘢當冇發生過。」個猥瑣佬滿口話好,想Newton快啲走,Newton轉身正想走,忽然又轉頭問:「所有相同自拍片,你有冇留低Copies喺第二度?」個猥瑣佬搖頭:「冇呀,一直都係放左喺呢部電腦。」Newton臨走前嚴正講:「我警告你呀,唔好再hack入我部電腦。」

Jenny自從搬入校長嘅住宅之後,開始帶男人返去搞野,除左之前嘅男教師同四個學生,佢重睇中左一啲學生嘅男家長,佢地當中都係精英階層,又或者有權有勢,年紀都係四十幾到五十,仍然夠Man又有型。

呢一晚佢就同兩個男家長去佢屋企玩3P,一個係公司老闆,另一個係投資經理,兩男一女一齊係浴室沖涼,兩個男人身型都保持得好好,係有啲甩頭髮。

兩個男人分別摷佢個閪同揸佢對波,Jenny慢慢呻吟起黎,個公司老闆就話:「未見過咁淫賤又咁正嘅女校長。」投資經理笑笑口話:「我都係噉話。」Jenny一邊呻吟:「噉你地重等咩呀...」

投資經理抬起Jenny一隻腳,挺腰插佢個閪,Jenny雙手攬住佢條頸,而公司老闆就係Jenny後面屌佢屎忽,重話:「好耐冇屌過女人屎忽啦,我個衰婆要佢玩下唔同姿勢都唔肯。」

Jenny前後畀兩條撚一齊屌,覺到非常滿足,漸漸越叫越大聲,兩個男人聽到佢嘅叫聲亦都好有滿足感,更加屌得Jenny勁啲,到要射嘅時候重要Jenny跪低然後顏射。

兩個男人清潔一下條撚就要跪喺到嘅Jenny含,Jenny交替含佢地條撚,最後重各自喺佢個口入面口爆,三個人喺浴室玩完3P,出返客廳再玩,公司老闆喺Jenny後面屌佢個閪,投資經理喺前面要Jenny奶佢屎忽,重叫:「好正...好舒服...」

兩個男人跟住用唔同方式不停玩Jenny,得到前所未有嘅滿足,其他畀Jenny睇上嘅男家長,都因為佢美好嘅身材,淫賤嘅表現,又係校長,同樣迷戀上佢。

Jenny之後從呢班男家長身上得到唔少好處,更加覺得只係玩弄學校嘅男人已經唔可以滿足佢,佢重運用權力喺學校得到更多利益,但佢係就唔會好似前校長噉做,因為留低太多證據,改為以簡接嘅方式得到佢想要嘅野。

精彩應該好快入直路

引用:
原帖由 netsee 於 2016-11-21 10:37 AM 發表 查看引用來源
第三十八章.Jenny的心計

個猥瑣佬走左出大廈一陣先敢返屋企,出電梯前重要四圍望下有冇人,先敢行到屋企門口開門,開左門入屋�時候,突然喺後面畀人一推,成個人仆落地,轉頭一望,原來推佢�人係Newton。 ...
好精彩!!

幾時更新?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆