上一頁下一頁
發新話題

雀局

收藏  |  訂閱
4.4k  81.7k

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-12-26 21:59 發表 查看引用來源

你,,,,,,,,,,射得好多然後你塞隹唔比他流出來
珍妮媽,您整個生殖器,正接受我精液嘅原全洗禮。。。。,
我嘅子孫精兵,正在努力佔據jenny mom您子宮嘅每一點空間。。。。

濕晒聲音沙

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-12-26 22:37 發表 查看引用來源
濕晒聲音沙
精液帶住我對Jenny媽您嘅熱情同
係濃密粘稠的精液衝撞您子宮嘅時候,
變成一股股興奮嘅快樂電流,
由珍妮媽您嘅子宮擴散全身,
直接沖到您嘅腦袋中。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-12-26 10:42 PM 發表 查看引用來源

直接沖到您嘅腦袋中。。。。 ...
點只係到腦袋係全身

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-12-26 10:42 PM 發表 查看引用來源

直接沖到您嘅腦袋中。。。。 ...
點只係到腦袋係全身

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-12-26 22:44 發表 查看引用來源
點只係到腦袋係全身
通過珍妮媽您嘅身體,快樂興奮嘅感覺,我都能夠分享得到。
在珍妮媽您身上努力耕耘,不斷在您嘅肉洞打開路徑。
我成功把精兵送入jenny媽您生殖地,讓子孫兵嘗盡侵犯蹂躪您子宮嘅嘅成就感,
就是男人成功快樂嘅其中一個來源。。。:smile_o01::smile_o13::smile_o10:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-12-26 10:51 PM 發表 查看引用來源

我成功把精兵送入jenny媽您生殖地,讓子孫兵嘗盡侵犯蹂躪您子宮嘅嘅成就感,
就是男人成功快樂嘅其中一個來源。。。:smile_o01::smile_o13::smile_o10: ...
好多男人都咁想

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-12-26 10:51 PM 發表 查看引用來源

就是男人成功快樂嘅其中一個來源。。。:smile_o01::smile_o13::smile_o10: ...
好多男人都咁想

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-12-26 22:44 發表 查看引用來源
點只係到腦袋係全身
睇到衰婆您面上,露出滿足嘅春情係眉目之間。。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-12-26 10:55 PM 發表 查看引用來源

睇到衰婆您面上,露出滿足嘅春情係眉目之間。。。。。
春光盡現我的面上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆