上一頁下一頁
發新話題

性泉濕9經理

收藏  |  訂閱
50  7.4k

性泉濕9經理

真係未見過咁濕9咁西既經理,唔係一個,2濕9企埋一齊都係咁
一坐低就走埋黎問你要唔要要3樓
又话今日多人好快冇房,點知上左3樓落黎
坐在大堂叫佢搵鬆腿jc,可能見你上左房落左黎唔撚彩你,要自己走去佢面前同佢講,仆佢個街

引用:
原帖由 brother15 於 2017-9-27 08:40 AM 發表 查看引用來源
坐在大堂叫佢搵鬆腿jc,可能見你上左房落左黎唔撚彩你,要自己走去佢面前 ...
濕閪經理一樣咁七

上次我霸左個靚位係尾尾
同濕閪講點599做鬆腿
但,等左20分鐘都冇人離

我小丫,佢冇返工,上緊鐘
都返轉頭話返我知呀
等我等咁耐
化西丫

大堂有服務員,d經理比較串,所以叫服務員好d

引用:
原帖由 brother15 於 2017-9-27 08:40 AM 發表 查看引用來源
坐在大堂叫佢搵鬆腿jc,可能見你上左房落左黎唔撚彩你,要自己走去佢面前 ...
十九介绍你上三樓有人頭稅收十皮一個!

對住呢0的能樣我一般都系小完0佢就走
按都唔能按.....一百幾十當跌左...最曾人浪費我時間

引用:
嗰d不是經理,是美容顧問,推銷你做美容,你不做馬上走開,大堂經理只有一個,是女的

態度咁差,下次唔幫襯。

引用:
原帖由 emau1 於 2017-9-27 12:50 PM 發表 查看引用來源

濕閪經理一樣咁七

上次我霸左個靚位係尾尾
同濕閪講點599做鬆腿
但,等左20分鐘都冇人離

我小丫,佢冇返工,上緊鐘
都返轉頭話返我知呀
等我等咁耐
化西丫
性泉喺边間呀?等我會下条濕九經理

引用:
原帖由 majxj 於 2017-9-28 02:47 AM 發表 查看引用來源

性泉喺边間呀?等我會下条濕九經理
香格里拉付近

引用:
原帖由 brother15 於 28/9/2017 08:09 AM 發表 查看引用來源

香格里拉付近
應該你要講,香格里拉旁邊华民大厦地下。呢間正一垃圾場,班locker仔有兩個紋撚晒身,個個都R貼士,正仆街。3樓揼骨所謂冰火,熱水加凍水摸下你條鳩,揼骨又求求其其,摸下就算,垃圾場一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆