俾女朋友話細

收藏  |  訂閱
36  1.4k

BTW 有個叫 pegym 概site 教練大size。我無試過增大個d因為屋企人多唔方便試。但繫試過d耐力運動都OK。
引用:
原帖由 kenchan1999 於 2015-7-3 12:47 PM 發表 查看引用來源
小弟睇av見自己size同普通人差不多
但之前識左個女朋友
有次佢黎我屋企食飯
食完入房hea陣
俾佢摸兩摸硬左
但佢講左句'咁細既'
聽到真係唔開心
廳又有人都無哂心情:smile_39:
俾佢咁講真係好hurt
其實點先算 ...

同埋如果肥就減肥。我最肥個時比肥肉當到得11cm, 減左20磅宜家個到肥肉明顯少左有13cm。
引用:
原帖由 kenchan1999 於 2015-7-3 12:47 PM 發表 查看引用來源
小弟睇av見自己size同普通人差不多
但之前識左個女朋友
有次佢黎我屋企食飯
食完入房hea陣
俾佢摸兩摸硬左
但佢講左句'咁細既'
聽到真係唔開心
廳又有人都無哂心情:smile_39:
俾佢咁講真係好hurt
其實點先算 ...

有時候唔一定大先舒服,適中就好

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 2015-7-4 09:46 PM 發表 查看引用來源
同埋如果肥就減肥。我最肥個時比肥肉當到得11cm, 減左20磅宜家個到肥肉明顯少左有13cm。

係肥
12 13cm左右

加油啦师兄。I'm still at 200lbs, hopefully if I can cut to 160lbs i can gain another 2-3cm from shrinking the fat pad. Now that I have move to a new house, I might be able to try out what it's called Jelqing exercise, but it kinda sounds too good to be true.

BTW how about your thickness? If it's good, than you really don't need to worry about your length la.
引用:
原帖由 kenchan1999 於 2015-7-5 01:13 AM 發表 查看引用來源

係肥
12 13cm左右

夠用就得、仲有前戲幫手既……

引用:
原帖由 祖小姐 於 2015/7/3 08:07 PM 發表 查看引用來源
細唔緊要ga, 你條女舒服到位咪得囉,太大好辛苦,一d都唔enjoy

你意思,係咪,要夠硬,熱,脹,充血感,條女,先舒服,,ENJOY??:smile_41: :smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 kenchan1999 於 2015-7-5 01:13 AM 發表 查看引用來源

係肥
12 13cm左右
12,3cm ok正常啦, 要咁長通渠咩:smile_o01:
幾粗先係重點

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-7-5 07:03 AM 發表 查看引用來源
夠用就得、仲有前戲幫手既……
其實我夠用無問題....
之前d女都無問題
我只不過想知我係唔係真係細
定佢食完洋腸有唔同睇法
剛剛同佢開始我無咩所謂
剩係俾佢講有d心情唔好
我又唔會要搞完佢先同佢分手
唔岩咪分開

前往最後回覆