上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
89  6.4k

引用:
原帖由 ha228 於 2017-10-14 08:53 PM 發表 查看引用來源
你系我聽到第一個系上0,好明顯,你果日可能上火有口氣又唔朗口又冇招口交。:smile_45:
每次都有刷牙5分鐘以上才入房,又食埋香口珠,又预先問咗D女有冇上路,但D女唔比都冇計,好在外面還有大把女可以做全六

C兄令小弟聯想到黎明。

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-14 09:07 PM 發表 查看引用來源
正確方向想法唔比車!一、係年紀問題,技師接受唔倒。
2.係你自己主場相信你一定奶的習慣已通天,所以技師怕中招!
都叫咗你戒咗D不安全行為啦!唔係都只會跌錢!
係女都鐘意同后生靓仔大車,我地D老柴就预咗冇的,唔驶三舊水埋單(用充值咭),有得食波食撻都係值得

英文C兄,某某C兄同香討好多C兄都幾一致全6,我都綠燈全開,所以才覺得奇怪:smile_14:,你肯定冇用佢支朗口水,佢幾注重清潔,雖然系表面功夫,但大家開心
算啦,你乃西當你贏,下次再試吧!
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-14 09:18 PM 發表 查看引用來源

每次都有刷牙5分鐘以上才入房,又食埋香口珠,又预先問咗D女有冇上路,但D女唔比都冇計,好在外面還有大把女可以做全六

引用:
原帖由 ha228 於 2017-10-14 10:45 PM 發表 查看引用來源
英文C兄,某某C兄同香討好多C兄都幾一致全6,我都綠燈全開,所以才覺得奇怪:smile_14:,你肯定冇用佢支朗口水,佢幾注重清潔,雖然系表面功夫,但大家開心
算啦,你乃西當你贏,下次再試吧!
我只是好奇,点解她不用打廣告,形然可以生存,现在明白了,等我去迎君試下D后生女先至番食佢

引用:
原帖由 thomaschan 於 2017-10-14 09:22 PM 發表 查看引用來源
C兄令小弟聯想到黎明。
金句?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-14 11:27 PM 發表 查看引用來源

金句?
公筷大俠:黎明。同人食飯要用公筷,特別係同閣下一樣有特別癖好的朋友用膳。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-14 09:29 PM 發表 查看引用來源
係女都鐘意同后生靓仔大車,我地D老柴就预咗冇的,唔驶三舊水埋單(用充值咭),有得食波食撻都係值得
你下次試下奶雲佢全身先
咁,佢好 high,就會可以車了

引用:
原帖由 thomaschan 於 2017-10-14 11:48 PM 發表 查看引用來源

公筷大俠:黎明。同人食飯要用公筷,特別係同閣下一樣有特別癖好的朋友用膳。
車,去叫雞
一定係食呀公嫁啦

引用:
原帖由 thomaschan 於 2017-10-14 11:48 PM 發表 查看引用來源

哦,原來如此,謝師兄提点

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆