上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.7k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 06:42 PM 發表 查看引用來源

你要執下番梘。。引誘下我。。睇下菊菊點先得喎。。😂😂
咪住,點解執果個係我,唔係你既喂?:smile_o10::smile_o10:
HAHA.......唔喇,你有你寶寶,我有我私有者,大家可以收埋個菊花喇,唔使叫張敬軒出黎唱歌:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:43 PM 發表 查看引用來源

乜呢度有良家婦女既咩?呢度個個興出軌架嘛
但個個冇你咁賤囉,人哋都唔愛你你講幾愛佢都冇用就係咁簡單。。呢啲叫做賤。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:45 PM 發表 查看引用來源
收工,你地慢慢玩,我覺得你地真係好好玩
有乜所謂啊,你咁鍾意犯賤俾人屌嘅,係咪,我哋又唔痛嘅。得閒再上嚟俾人屌下反正你都冇人屌😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 06:45 PM 發表 查看引用來源

咪住,點解執果個係我,唔係你既喂?:smile_o10::smile_o10:
HAHA.......唔喇,你有你寶寶,我有我私有者,大家可以收埋個菊花喇,唔使叫張敬軒出黎唱歌:smile_30::smile_30: ...
你同寶寶爭嘛。。我使乜執。。😜😜

真係有幾開心,有隻傻閪行出嚟申請俾人屌。。。埋嚟睇埋嚟屌喇喂。。。😂😂

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 06:47 PM 發表 查看引用來源

有乜所謂啊,你咁鍾意犯賤俾人屌嘅,係咪,我哋又唔痛嘅。得閒再上嚟俾人屌下反正你都冇人屌😂😂
究竟可以糾纏幾耐呢?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 06:47 PM 發表 查看引用來源

你同寶寶爭嘛。。我使乜執。。😜😜
爭乜鬼,我去食瀨尿牛丸好過.........
其實我最想去睇戲就真:smile_30::smile_30:

我希望大家明白,呢個鋪由第#3停左一段時間之後, [taguid=5337196]dragonbone[/taguid] 係主動開返鋪令呢度可以延續(我相信由#1已經出現嘅會員一定會知道),而我作為#51嘅樓主係絕對歡迎任何人包括龍師兄呢個開國功臣,只要每一位都可以做到尊重人就冇問題,再者冇任何一條版規可唔可以去禁止任何一個會員出現喺任何一個版,所以麻煩可以自重,因為再無理糾纏落去都係冇用。
要發洩嘅都發洩夠啦。

版規已寫明
9. 嚴禁粗言穢語、挑釁、辱罵、揶揄、單打及惡意議論/抹黑他人。
我冇針對個別人士,大家請理解,我唔想因為咁而死喺我呢個鋪🙏🏻

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-26 06:56 PM 發表 查看引用來源
我希望大家明白,呢個鋪由第#3停左一段時間之後, [taguid=5337196]dragonbone[/taguid] 係主動開返鋪令呢度可以延續(我相信由#1已經出現嘅會員一定會知道),而我作為#51嘅樓主係絕對歡迎任何人包括龍師兄呢個開國功臣,只要每一位都可以做到尊重人就冇問題,再者冇任何一條版規可唔可以去禁止任何一個會員出現喺任何一個版,所以麻煩可以自重,因為再無理糾纏落去都係冇用。
要 ...
謝謝寶寶🥰🥰🥰

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 06:50 PM 發表 查看引用來源

爭乜鬼,我去食瀨尿牛丸好過.........
其實我最想去睇戲就真:smile_30::smile_30:
5使去。。。呢度有啦。。😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆