上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.7k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 05:21 PM 發表 查看引用來源

Hm......有D野諗清楚先好講呀!hahaha

真係...如果J 姐無人屌,你會去屌佢先!
活兄咁勇?屌我應該要好大勇氣

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:20 PM 發表 查看引用來源

Kat姐我生活邊有你咁上等人,去開會去ball講國家大事。我只係想表達...我唔會想收到一條手巾仔囉,係呀,我平時真係無袋手巾仔架,我袋濕紙巾ga jar,係咪咁又要俾你地欺凌呀? ...
吓?分享你知世界是怎樣....

居然覺得我欺凌你....我冇野講

即我同朋友食飯吹水,人哋分享旅行相片及故事、風土人情我知,就=欺凌我?
什麼邏輯及思想?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-26 05:33 PM 發表 查看引用來源

由得佢自言自語囉
你喺街見到癲婆都唔會埋去搭嘴啦
知道個個幫你啦大家姐

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:26 PM 發表 查看引用來源

活兄咁勇?屌我應該要好大勇氣
當然,唔怕厲鬼纏身啊,一陣又拎上嚟數。😂😂

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:27 PM 發表 查看引用來源

知道個個幫你啦大家姐
問題係你自己唔覺你自己有問題,噉就冇人幫到你。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 06:27 PM 發表 查看引用來源

即我同朋友食飯吹水,人哋分享旅行相片及故事、風土人情我知,就=欺凌我?
什麼邏輯及思想? ...
佢已經錯曬個喇唔使理佢喇,冇視佢啦。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 06:14 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你走。。只係5需要呢度嘈姐。。點都係你2人既事。。我地俾5到任何意見。。但你係度嘈。。你覺唔覺滋擾緊我哋傾偈,吹水,分享呀。。做人5好咁自私。。我唸。。呢度冇人享受你既。。潑婦駡街。 ...
佢唔覆我pm,當我講野耳邊風。只要佢唔再上黎,我保證唔再騷擾大家。再講,呢度我都無"朋友",唔似得佢地成班姊妹情深,一個大家姐表態就個個跟

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 06:17 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你走,都冇人叫男主角走。只係叫你收下把口

連版主也只是叫人唔好把私人恩怨放上來,提醒大家分享性事 
佢唔上黎我就會收口,成件事就會完,點解無人明?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:32 PM 發表 查看引用來源

佢唔覆我pm,當我講野耳邊風。只要佢唔再上黎,我保證唔再騷擾大家。再講,呢度我都無"朋友",唔似得佢地成班姊妹情深,一個大家姐表態就個個跟
我係中立嘅,但問題你不斷喺度叫人哋唔好上嚟你憑乜嘢,你過氣嘅你冇權要求,你衹能一係妥協一係自動消失咁簡單。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 06:27 PM 發表 查看引用來源

什麼邏輯及思想? ...
你話無就無啦下,之後就會成村人出黎撐你。明白,預左。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆