上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.7k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

口唔誠實

身體最誠實
我時運高

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:10 PM 發表 查看引用來源

佢唔上黎就化解到,錯不在我,點解要走果個係我?
冇人叫你走,都冇人叫男主角走。只係叫你收下把口

連版主也只是叫人唔好把私人恩怨放上來,提醒大家分享性事 

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 06:14 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你走。。只係5需要呢度嘈姐。。點都係你2人既事。。我地俾5到任何意見。。但你係度嘈。。你覺唔覺滋擾緊我哋傾偈,吹水,分享呀。。做人5好咁自私。。我唸。。呢度冇人享受你既。。潑婦駡街。 ...
我唔同你講完無用,一就離開一就當睇唔到..
你比我好耐性

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 05:10 PM 發表 查看引用來源

眼光遠大D ! 
都叫你睇嘢唔係咁狹窄。講野被人笑㗎!成日活在困局中,自己世界裏。

你知唔知,世上好多女人用手巾?
去日本,間間百貨公司嘅G/F 都擺滿手巾仔。數量丶款式丶質地....多到呢!走年輕路線嘅OI ,毛巾款式及顔色cute 到爆。連AnnaS,polx,英式Burberxy,JillS ,VivienbeW....都有毛巾手巾,可見市場需求幾大!
走高質路線 Ise ...
Kat姐我生活邊有你咁上等人,去開會去ball講國家大事。我只係想表達...我唔會想收到一條手巾仔囉,係呀,我平時真係無袋手巾仔架,我袋濕紙巾ga jar,係咪咁又要俾你地欺凌呀?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-26 06:18 PM 發表 查看引用來源

我唔同你講完無用,一就離開一就當睇唔到..
你比我好耐性
我。。已經好容忍了

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 05:10 PM 發表 查看引用來源

眼光遠大D ! 
都叫你睇嘢唔係咁狹窄。講野被人笑㗎!成日活在困局中,自己世界裏。

你知唔知,世上好多女人用手巾?
去日本,間間百貨公司嘅G/F 都擺滿手巾仔。數量丶款式丶質地....多到呢!走年輕路線嘅OI ,毛巾款式及顔色cute 到爆。連AnnaS,polx,英式Burberxy,JillS ,VivienbeW....都有毛巾手巾,可見市場需求幾大!
走高質路線 Ise ...
去日本既次數,我一隻手掌數得晒,你講果d手巾仔牌子我真係一個都唔q識...我窮L黎架jar,你放過我啦高貴典雅既kat姐

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:13 PM 發表 查看引用來源

只有我有問題?佢無?(心平mode,真心求教)
真心求乜鬼救
成邨人講到口水都乾,你都覺得我們偏幫一方,仲鑽牛角尖

你知我們呢班人好多水,濕慣㗎嘛。居然可以乾晒。冇氣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 06:23 PM 發表 查看引用來源

真心求乜鬼救
成邨人講到口水都乾,你都覺得我們偏幫一方,仲鑽牛角尖

你知我們呢班人好多水,濕慣㗎嘛。居然可以乾晒。冇氣
牛皮燈籠。。

引用:
原帖由 活死男 於 2019-9-26 05:15 PM 發表 查看引用來源

你係唔係無人屌,想我屌九你!!!!
丫~~~~我巧驚驚呀

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 06:25 PM 發表 查看引用來源

丫~~~~我巧驚驚呀
pm佢係咪真的。。係就約炮。😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆