上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.6k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-26 04:44 PM 發表 查看引用來源

唔好姐前姐後
雖然我年紀大過你,但無啦啦唔好咁叫我
我當然知道唔係包晒所有人,因為唔包括你
哎喲,我喜歡被你包

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-26 04:31 PM 發表 查看引用來源

最尾果句我係話,唔通佢送禮物俾我,我仲屌鳩佢仲乜買咩?送得俾我就梗係開開心心啦,你執著於因為無咗新鮮感而俾人飛

雖然我既唔熟你,更加唔熟果位男主角,但你咁既怨氣咁既情況,會唔會諗下佢要分手,唔一定純粹無咗新鮮感,其實性格令到對方抖唔到氣都係一個問題?
相處唔只係床上同肉體,如果溝通唔到更好屌都好快退卻 ...
Coco姐你句句粗口咁粗鄙既,睇你唔出喎...版主會pm你架

答返你問題先,係,可能真係我性格問題令到龍哥食左我2年半之後就唔食我,不過一直食得好地地喎(當然中間佢keep住flirt女,不過我當佢口花花無真係上床),到我生完bb情緒可能波動左d,作為男人唔體諒,就係叫佢唔好再上黎咁簡單既野都同我纏足咁耐,真係佢唔嫌我都累呀。丫,不過你未有bb,可能唔知女人生完情緒會好波動好抑鬱,唔緊要,到你有左,你先覺得人生係完滿,你同大爺加油呀,生仔真係唔好過35,時間唔等人架

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-26 04:44 PM 發表 查看引用來源

唔好姐前姐後
雖然我年紀大過你,但無啦啦唔好咁叫我
我當然知道唔係包晒所有人,因為唔包括你
咁你老過我,點都要叫聲你阿姐既

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 04:07 PM 發表 查看引用來源

Alex 兄。我覺得你冇偏幫,講得好中肯,語氣已經好好👍🏻

但有問題嘅人永遠唔知自己有問題。因為她們被困,諗埋一邊,加上恨及其他負面情緒,根本不會抽到身出來去理智地去分析丶反思,活在困局內 ...
多謝cat 姐先,我已經將我嘅火降到最底,用和氣嘅語氣希望,佢可以深深感受下,大家唔係對佢有偏見只係希望,可以從中諗到一個方法將件事化解。。5好再鑽牛角尖。。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 04:32 PM 發表 查看引用來源

咁對清純學生妹,護士仔,同空姐妹妹呢?
都冇。。因為全部都係假既。。扮就冇興趣。。😂😂

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 04:41 PM 發表 查看引用來源

哦,唔該晒coco姐你講個你認為岩既答案出黎,呢個只係你認為既答案jar,唔包括全部人架😁🙊
我都認同coco說法!!!!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

多謝cat 姐先,我已經將我嘅火降到最底,用和氣嘅語氣希望,佢可以深深感受下,大家唔係對佢有偏見只係希望,可以從中諗到一個方法將件事化解。。5好再鑽牛角尖。。 ...
我直情feel到你甩住串佛珠講添啦

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-9-26 04:40 PM 發表 查看引用來源

車房仔會唔會車震特別叻叻?
我未震過。。。有人係我架車度震過。。😂😂

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-26 04:46 PM 發表 查看引用來源

咩情況先肯? 有希望由神交變性交嗰陣?
5識答你。。😂😂

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-26 04:57 PM 發表 查看引用來源

我直情feel到你甩住串佛珠講添啦
見我講開野既你地。。應該都估到我乜野人。。有就插。。但。。我都覺
對牛彈琴,不如用啲,和氣少少嘅氣氛下可以令佢感受下有些改變,令到大家繼續喺呢個鋪裏面繼續開開心心。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆