上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.4k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 10:04 AM 發表 查看引用來源

係咪呀?我見你以前同我一齊都keep住有同人pm send相,我話返俾你聽其他女對你既feedback遮
以前果D?out晒喇,而家有批新相既.
但只會新果個睇,所以妳話俾其他人聽,其他人,都唔會有興趣,我都無.

下星期就係十月,又過一個月
呢幾日,好似the longest days咁(longest又會係S既⋯)
對呢個城巿,係,黎緊都有個對自己好大既挑戰黎緊
入秋啦,係咪一切會轉好?

大家都要努力!!!

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 10:01 AM 發表 查看引用來源

你就好...有人同你sweet sweet咁開心。。。我無啊...無男人錫...我係纏住你架啦
要男人鍚??其實有BB鍚咪好囉,妳纏住我?放心,妳唔會纏到我,而我地亦唔會受妳影響.

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 09:58 AM 發表 查看引用來源

冇必要。。呢個你一廂情願既唸法。。咁落去痛苦只有你自己。。分手後。就你過你生活。我就繼續風流快活。。。係咁喎。。痛苦去過定放下。去令自己活得比佢好。。你自己揀。 ...
啖氣既問題

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 10:02 AM 發表 查看引用來源

牛腩飯,好食嗎?我地以前去朗豪坊sky bar飲野,你記得嗎?星期六晚我仲特登等到你好晏黎接你放學
好食啊,都係果句啦,佢講左我以前做既,佢一一都唔要,要我每次諗新野喎.
就當同佢好好咁開始,會互相珍惜就夠.
仲有,佢而家係同我一齊返學,一齊放學啊,唔講啦,好忙呀.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 10:11 AM 發表 查看引用來源

*無捉字蛩,請問妳仲記得妳點問嘛,係妳講其實我要既女人係點樣,點樣成為我最重要既女人,我講要成為令我著緊既女人,首先當我既說話係說話,真係下刪一百字,因為已好悶. ...
哈哈,唔駛啦慳返啦你,留返黎洗你條女腦,睇下佢點😌

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 10:14 AM 發表 查看引用來源

以前果D?out晒喇,而家有批新相既.
但只會新果個睇,所以妳話俾其他人聽,其他人,都唔會有興趣,我都無.
哈哈哈,你收皮啦,你估我信唔信你剩係得你條女睇到?我就唔信啦。我敢講,我依傢開個新acc pm你,send兩張相引下你你已經即刻send俾我

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 10:15 AM 發表 查看引用來源

要男人鍚??其實有BB鍚咪好囉,妳纏住我?放心,妳唔會纏到我,而我地亦唔會受妳影響.
你都有女兒錫,咁又出面要女人?廢話

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈,係呀,其實你條女真係唔驚既咩?講真,俾我聽到咁多你既衰野,我真係巧驚驚,驚下一個受害者就係自己。丫,不過呢度既人既理論係:邊個沉船邊個on居架嘛,不過...祝佢好運啦。呢個男人,再送俾我我都會掉佢出公海餵魚呀,哈哈哈

Ps,私有化龍哥既女人,一條毛巾仔絕對唔會係龍哥會為女人出手既價錢,有興趣慢慢傾既歡迎pm我 ...
嗱,妳講架,又唔要又餵魚就唔好纏喇.
毛巾仔呢,係我今次北海道買既,佢講呢樣佢已經夠,我問佢做咩唔用,佢講唔捨得,都唔知佢係唔係唔鬼見左,下次可能要再諗......
講真,佢應該無驚,每次見,佢都會扮嬲俾鬼臉我睇,多得呢件事,佢講認清好多野,佢講喎,佢會好好對我之後飛我,我估,下一個受害者就係我.
ai,佢講多謝,妳都一樣好運,good luck,88.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 10:17 AM 發表 查看引用來源

好食啊,都係果句啦,佢講左我以前做既,佢一一都唔要,要我每次諗新野喎.
就當同佢好好咁開始,會互相珍惜就夠.
仲有,佢而家係同我一齊返學,一齊放學啊,唔講啦,好忙呀. ...
哈哈,你無同我去過馬代呀,同佢去丫笨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆