上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.4k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 09:42 AM 發表 查看引用來源

羨慕你地
你都得既。。只係你放5放下姐。。無謂撤到爛晒啦。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 07:56 AM 發表 查看引用來源

首先。。心態好重要。。你既承諾應該對你老公同個b。。而出面既。。只能當甜言蜜語。。5好帶太大寄望。。做到就錦上添花。。做5到就結案陳詞。。乜事都冇百份百既諾言。。只有當時做到幾多。。過後抽算。。數番出黎重有幾意義??只會令到自己死左係個盲點位。。何不放鬆啲。。向前望遠啲。。世界可能重靚重開心。。無謂糾纏落去啦。。大家都可變陌路人。。你最易做。。就係封閉佢。。佢留乜你都睇5到。。成件事係你一 ...
其實講咁耐,點解佢唔可以係度消失,呢樣係我唯一一樣要求既野。佢曾對我許下兩個承諾:
1.我之後,唔會再有第2個女人
2. 以後唔會再上黎

係,你可以話承諾可以當食生菜,但係男人既唔該佢型一次,1已經做唔到,2可以做到既,點解仲要上黎,我真係真係好憎見到佢,一見到佢留言,我就會想關心佢依傢既生活,但諗起我搵唔到佢,無得每日同佢傾計,無得以前咁食飯見面...呢個男人已經俾第2個女人私有化等等等等,我個心就好痛...

其實真係咁難明咩?呢度所有人唔明唔緊要,"你"明就夠。請放我一條生路...繼續愛錫你那個她...好好生活...我依然好愛你

好似睇緊溏心風暴

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 08:29 AM 發表 查看引用來源

妳而家憑咩叫我唔好上黎呀,妳講10年都唔會變架啦.
妳都識講分開前嘛,我點Q知妳原來同我同時,又會有同其他SP見面,又上床遮.
而且妳又有新情人,仲講乜Q最後女人呀,妳忙完先好無?
最後,唔係講妳係我最後女人,係點樣成為我最好最緊要既女人,當然就唔會有我同時有其他人啦,係嘛?
係呀,無妳講果種兌現架啦,無架啦,而且妳上次都講我屈妳囉,即我講大話架嘛,我講大話架,收到未呀?:smil ...
第1, 我同以前sp出去見面,無上床(係得你批准,無隱瞞成份)

第2, 我依傢無情人,邊似得你咁開心

第3, "唔係講妳係我最後女人,係點樣成為我最好最緊要既女人"<<<d咁捉字失既野真係你先講得出口

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 09:52 AM 發表 查看引用來源

其實講咁耐,點解佢唔可以係度消失,呢樣係我唯一一樣要求既野。佢曾對我許下兩個承諾:
1.我之後,唔會再有第2個女人
2. 以後唔會再上黎

係,你可以話承諾可以當食生菜,但係男人既唔該佢型一次,1已經做唔到,2可以做到既,點解仲要上黎,我真係真係好憎見到佢,一見到佢留言,我就會想關心佢依傢既生活,但諗起我搵唔到佢,無得每日同佢傾計,無得以前咁食飯見面...呢個男人已經俾第2個女 ...
冇必要。。呢個你一廂情願既唸法。。咁落去痛苦只有你自己。。分手後。就你過你生活。我就繼續風流快活。。。係咁喎。。痛苦去過定放下。去令自己活得比佢好。。你自己揀。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 08:30 AM 發表 查看引用來源

咪講左唔覆妳PM囉,乜妳咁文塞架.
而且,deal咩遮,妳自己有新情人,我又有,我仲同妳deal乜鬼,妳有妳既開心,我有我既忙碌咪得囉.
覆妳,一陣妳又講收到我PM,一陣又點點點,呢招用太多會悶架好無? ...
你就好...有人同你sweet sweet咁開心。。。我無啊...無男人錫...我係纏住你架啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 08:34 AM 發表 查看引用來源

去左食飯啊,去左食牛腩飯,妳呢?
牛腩飯,好食嗎?我地以前去朗豪坊sky bar飲野,你記得嗎?星期六晚我仲特登等到你好晏黎接你放學

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 08:35 AM 發表 查看引用來源

無啦,而家唔使搵喇.
佢講OK喎,所以我先增脂之嘛.
係咪呀?我見你以前同我一齊都keep住有同人pm send相,我話返俾你聽其他女對你既feedback遮

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-26 09:58 AM 發表 查看引用來源

第1, 我同以前sp出去見面,無上床(係得你批准,無隱瞞成份)
*要搞清楚,我要講大話都唔會用呢樣,如果妳係講無,就由妳,有無隱瞞,妳自己好清楚.哦,我明,果位唔算妳SP,果位係男人,明晒.

第2, 我依傢無情人,邊似得你咁開心
*妳而家有無情人,已經唔關我事,同樣,我既事,亦唔關妳事,唔好妳而家有新情人,又或無左,都唔使同我再交代.

第3, "唔係講妳係我最後女人,係點樣成為我最好最緊要既女人"<<<d咁捉字失既野真係你先講得出口 ...
*無捉字蛩,請問妳仲記得妳點問嘛,係妳講其實我要既女人係點樣,點樣成為我最重要既女人,我講要成為令我著緊既女人,首先當我既說話係說話,真係下刪一百字,因為已好悶.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 08:53 AM 發表 查看引用來源

我同妳講,妳講我咩都好,都唔好講屋企人,妳而家食左屎呀?有咩燒都唔好燒個女啦下嘛.我有無講妳個女呀?
妳點痛先??妳講,我對妳最好時,妳係唔係同第2個男人上床呀.
分開左,妳又係唔係已經有新情人呀.
我唔放閃,係妳講頂唔順,問我可唔可以唔好放,仲叫我應承妳,如果我之前應承左,妳又使咩Q去PM我叫我應承妳呀?
我係讓緊妳,唔係怕撚左妳啊,妳知唔知呀?妳分清楚D好無?
仲有,妳PM既 ...
哈哈哈,係呀,其實你條女真係唔驚既咩?講真,俾我聽到咁多你既衰野,我真係巧驚驚,驚下一個受害者就係自己。丫,不過呢度既人既理論係:邊個沉船邊個on居架嘛,不過...祝佢好運啦。呢個男人,再送俾我我都會掉佢出公海餵魚呀,哈哈哈

Ps,私有化龍哥既女人,一條毛巾仔絕對唔會係龍哥會為女人出手既價錢,有興趣慢慢傾既歡迎pm我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆