上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.4k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-25 08:39 PM 發表 查看引用來源

係咪。。又大又硬又持久先。。😂😂
😂😂😂😂😂😂😂掂呀直情

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-25 08:47 PM 發表 查看引用來源

你去訂造啦
仲以為你咁堅又做爸爸
堅還堅。。。唸起再要堐過。。驚驚。。留番你黎。。😂😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-25 06:30 PM 發表 查看引用來源

太燥?
我都唔知
病左2星期

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-9-25 22:28 發表 查看引用來源

我都唔知
病左2星期
操得太勁?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-9-25 10:28 PM 發表 查看引用來源

我都唔知
病左2星期
教練保重啊。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-25 05:27 PM 發表 查看引用來源
Hello?妳一句,係咪唔可以簡簡單單正正常常返黎留言.
我估妳都知,我由星期3開始到今日都仲好客氣.
妳係要好似D人講六四事件咁不停講錯錯錯,就只會永遠沒完沒了.
我誠意就俾左,妳一D收歛同改變都無就講咩都無意思.
妳一個PM我即做野,妳做左咩?妳自己問一問心.妳係有意思放下既,就做返D表現出黎.
我有無妳講果D咩野碧根鮑華我唔知,但唔好俾我感覺,我忍讓妳係怕左妳係我選擇錯.
如果妳 ...
癲婆又到!!!

引用:
原帖由 史隆教練 於 2019-9-25 10:28 PM 發表 查看引用來源

我都唔知
病左2星期
師兄你操咁勁,遲D有比賽?
如果唔係,真係要抖下,身體係要有適當時間休息架.
我而家都調較緊個健身list.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-25 05:31 PM 發表 查看引用來源

首先,我地無make任何deal.
第2,我講左,妳唔搞事,我唔放閃,妳搞,我日日閃光彈.
而我一直有做.係妳無遮.
我依傢叫你唔好再上黎呀,講左幾年啦,一齊緊你唔公開仲上黎flirt女我都忍你,到分開之前,你應承我唔會再上黎同我係最後一個女人,你有邊樣野有對現過?你係咪男人黎,講得出做唔到。你今次仲想點樣帶我遊花園點樣兜?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-25 05:31 PM 發表 查看引用來源

首先,我地無make任何deal.
第2,我講左,妳唔搞事,我唔放閃,妳搞,我日日閃光彈.
而我一直有做.係妳無遮.
Pm你唔覆你又話無make過呢個deal, 其他pm又話自己做緊(但你都係無覆,我唔知你做左d乜),咁你講晒啦

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-25 05:30 PM 發表 查看引用來源

你地私下解決好嗎? 咁樣我地吹水好大壓力喎!
[taguid=5337196]dragonbone[/taguid] 唔上黎就一天都光晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆