上一頁下一頁
發新話題

老婆超級大解放的兩日一夜

收藏  |  訂閱
68  22.5k

樓主同老婆好有情趣, 好玩得...

抵讚!!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-17 08:23 AM 發表 查看引用來源
由於最近香港嘅酒店價錢非常平,所以 Book咗酒店同老婆去玩,當然要book一間高層全海景嘅酒店。

嗰日晏晝我哋去準時check-in之後,雙方第一件事梗係同老婆沖完涼之後即刻大戰第一次啦。先講下窗外嘅環境先,真係無敵大海景,但對面有一棟樓起緊,有好多地盤工人喺裏面。

喺大戰前夕老婆問我對面會唔會有人睇到㗎,我答佢禮拜日邊度有地盤工人開工啊。老婆就即刻放心左,畀我可以打開窗簾 ...
嚟緊會同老婆去長洲兩日一夜,我都諗住由上船一刻就開始露出老婆、會著條短裙,入面唔著底底,帶佢周圍比男人望下,視姦吓佢!

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:07 AM 發表 查看引用來源

我都試過同老婆酒店大解放,揾左男按摩師幫佢按全身,又掃波,又磨patpat,又指插,又真係可以搞到我老婆流水同高潮,嗰次真係好正好震撼
師兄!喺香港定大陸?有無睇住師傅招呼你老婆呀?有無走去揸埋一份?我都好鍾意咁玩㗎!

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-20 05:12 PM 發表 查看引用來源

嚟緊會同老婆去長洲兩日一夜,我都諗住由上船一刻就開始露出老婆、會著條短裙,入面唔著底底,帶佢周圍比男人望下,視姦吓佢!
幾時去?通知下 大把師兄到場支持!

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-20 07:59 AM 發表 查看引用來源

會主動想要左

不過中間過程都係一樣
我個生左要小左!

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-20 17:12 發表 查看引用來源

幾時去?我又去睇下

引用:
原帖由 135k246 於 2019-11-19 10:08 PM 發表 查看引用來源

我覺得好多老公都接受,只係老婆會唔會配合,不過通常都係錯配,老婆貪玩時,九成配個古板老公,其實外國旅行三唔識七,更係要玩下大解放啦。 ...
同意,我同老婆旅行時有時都會玩吓情趣嘢。仲幻想找對夫妻望住我地玩,另類暴露刺激。

引用:
原帖由 bmswhl 於 2019-11-21 06:53 AM 發表 查看引用來源

同意,我同老婆旅行時有時都會玩吓情趣嘢。仲幻想找對夫妻望住我地玩,另類暴露刺激。
淨係幻想?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-19 10:32 PM 發表 查看引用來源

你老公唔俾玩?
我老公比較直接,無咩花樣

你們兩公婆好識玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆